Torna l’LSD: un altre turista detingut amb una porció d’al·lucinògen

En pocs dies s’han enxampat tres persones amb porcions d’aquesta droga sintètica que es consumeix com si fos una pastilla però que té forma de petita làmina

Una imatge d'arxiu d'una porció d'LSD.
Una imatge d'arxiu d'una porció d'LSD. ARXIU

No és que sigui anòmala del tot. Però al cap de l’any, la policia no en comissa grans quantitats. Ara, amb pocs dies de diferència, els agents n’han localitzat tres porcions d’LSD, almenys, en turistes que venien al Principat. La darrera detenció es va practicar, segons que ha pogut corroborar l’Altaveu, aquest dimecres a la nit. Un home accedia al Principat per fer-hi una petita estada.

L’LSD és una droga sintètica que normalment abstreu, per això es considera recreativa. Té efectes al·lucinògens i es consumeix com si fos una pastilla de les que s’ha de deixar fondre a la boca. Normalment són petites làmines quadrades que es posen al damunt la llengua i van fent efecte.

En origen, l’LSD és una substància líquida, inodora, incolora i amb un sabor lleugerament amarg. La seva presentació més comuna, com s’ha apuntat, és impregnada en planxes de paper assecant, que posteriorment es divideix en petites porcions quadrades: les monodosis. O els ‘tripis’ en l’argot del món dels estupefaents. Seria una d’aquestes monodosis les que es van comissar al detingut de dimecres. Habitualment es porten al damunt aquestes làmines per a moments d’esbarjo.

Comentaris (3)

Trending