Suspès de manera indefinida el permís de conduir al resident de la taxa rècord d’alcoholèmia

L’home, de 46 anys i resident a la parròquia d’Ordino, ja havia protagonitzat un altre incident fa un any en estavellar-se contra un edifici hoteler del Serrat tot i que llavors no va constar la qüestió de l’alcohol

L'home conduïa un Porsche 911 Carrera quan va ser detingut.
L'home conduïa un Porsche 911 Carrera quan va ser detingut. ARXIU

La Batllia ha retirat de manera indefinida i fins a nova ordre judicial el permís de conduir al resident que dissabte passat, poc abans de la mitjanit, va ser detingut després que uns ciutadans advertissin que entre Ordino i Llorts hi circulava un vehicle d’alta gama fent una conducció estranya, rara. En el control d’alcoholèmia, l’home, de 46 anys, va donar una taxa rècord de 5,14 grams d’alcohol per litre de sang. Una bestiesa.

L’arrestat, de nacionalitat canadenca i residència autoritzada per un parell d’anys, va passar la nit de dissabte a diumenge a la cel·la del despatx central de la policia i quan li va haver passat l’efecte de l’alcohol -encara que amb l’índex en qüestió hauria d’haver arribat al coma etílic i malgrat que no va ser el cas estava tant perjudicat que la conducció era sinó temerària com a mínim molt perillosa, amb contínues ziga-zagues i sotracs constants- va demanar marxar cap a casa sense més.

Aquesta darrera setmana s'han practicat vuit detencions per alcoholèmies positives.

Relacionat

Detingut un home que conduïa de manera temerària amb una taxa d’alcohol rècord: 5,14

És clar, però, que abans havia de passar a disposició judicial. I aquí va ser quan se li va dictar la retirada permanent del carnet. I només se li podrà aixecar la suspensió per ordre judicial. En aquesta ocasió, l’home conduïa un Porsche 911 Carrera de darrera generació. L’implicat, que viu a la parròquia d’Ordino, es dedica al sector financer, amb operacions que li reporten elevats beneficis. Té una col·lecció de vehicles d’alt nivell important. A banda del que conduïa amb dificultats el dia dels fets, també és propietari d’un Mercedes, d’un Ranger…

Fa un any just que havia protagonitzat un incident de danys materials. Es va estavellar contra un edifici hoteler del Serrat, a poca distància d’on resideix. En aquell moment, almenys segons que en tinguin constància les fonts consultades, l’alcoholèmia no hi va aparèixer o, com a mínim, no s’hauria fet constar. Sí que és clar, asseguren les fonts, que l’home està acostumat, avesat, a ingerir altes quantitats d’alcohol i d’aquí que la seva tolerància sigui molt major que en altres casos i persones.

Comentaris (11)

Trending