Rescatat sense vida un turista de 60 anys a la zona de Cabana Sorda

L’home passejava amb un grup d’amics pel paratge natural canillenc, a Incles, quan de cop s’ha desplomat producte d’un atac de cor

L'helicòpter s'acosta a l'hospital aquesta tarda.
L'helicòpter s'acosta a l'hospital aquesta tarda. Toni Solanelles

Equips dels bombers i del SUM han hagut de desplaçar-se a primera hora d’aquesta tarda fins a la zona de Cabana Sorda, a la Vall d’Incles, de Canillo, per rescatar un turista de 60 anys que malauradament ha perdut la vida per causes naturals, tot i que s’ha d’acabar de confirmar amb les pertinents proves forenses.

Pels volts de les 2 de la tarda s’ha donat l’avís que un home que passejava amb un grup d’amics a la zona d’Incles s’hauria desplomat. Primer s’ha traslladat per a la zona del requeriment els bombers i, després, els serveis mèdics d’urgència. Els uns i els altres s’han desplaçat fins a Cabana Sorda, en concret a la collada de Varilles, en helicòpter. També han estat requerits especialistes de muntanya de la policia.

Tot i les intents dels uns i dels altres per intentar fer reviscolar no hi ha hagut res a fer. Aparentment, l’home hauria patit un atac de cor pràcticament fulminant. Tot just s’ha pogut traslladar també en helicòpter la malaurada víctima. Segons algunes de les fonts consultades, el rescat no ha estat gens senzill perquè ja hi havia tempesta.

Comentaris

Trending