Quatre detencions durant la nit de Cap d’Any

La policia, a banda de controlar petits grups de persones per beure al carrer, van arrestar dos turistes per possessió de cocaïna, un home per violència domèstica i una dona per donar positiu després d’un accident

Imatge de vehicles policials en les immediacions de la Seu de la Justícia.
Imatge de vehicles policials en les immediacions de la Seu de la Justícia. Toni Solanelles

La nit de Cap d’Any ha estat, relativament, tranquil·la. Almenys així s’assegura des de la policia que, però, sí que ha hagut de fer intervencions esporàdiques per controlar persones que feien ‘botellada’. A banda, s’han detingut quatre persones: dos per possessió de droga, una per violència domèstica i una darrera per donar positiu per alcoholèmia després d’un accident de trànsit.

Fonts del cos d’ordre asseguren que ha estat una matinada de Cap d’any relativament sense incidents. Evidentment, en gran part pel fet que l’activitat nocturna ha quedat molt limitada per les restriccions aplicades per frenar la pandèmia. Per exemple, cal recordar que els locals d’oci nocturn no han obert descontents per les mesures que havien d’aplicar i per haver de tancar com a molt tard a les tres.

Això no vol dir que la policia no hagi tingut feina. Al contrari. Així, s’ha hagut d’intervenir per controlar persones que bevien alcohol al carrer. En aquests casos, s’han imposat les pertinents sancions per l’incompliment de la Llei de Seguretat Pública. Els incidents, per això, no s’han tractat de grans ‘botellades.

Aquestes actuacions no han comportat, però, cap detenció. Sí que n’hi ha hagut, però per altres motius. Així, al Tarter el cos d’ordre va enxampar dos turistes en possessió de 0,8 grams de cocaïna. A Pas de la Casa també es va intervenir en un cas de violència domèstica, que va acabar amb l’home camí del despatx policial.

Per últim, també s’ha detingut una dona que va patir un accident de trànsit. En el pertinent control d’alcoholèmia posterior va donar positiu penal. Per tant, superava els 0,8 grams per litre de sang.

Els que també han tingut problemes per beure amb excés han estat els dos homes que han hagut de ser atesos al servei d’urgències de l’hospital de Meritxell. Tots dos van arribar amb una important intoxicació alcohòlica.

Comentaris (1)

Trending