Presó provisional per a l’home enxampat intentant entrar al país amb 70 pastilles d’èxtasi

El batlle, igual que la policia, considera que una quantitat tan elevada de comprimits indiquen que la intenció era destinar-los al tràfic en el país

Una imatge del centre penitenciari.
Una imatge del centre penitenciari. Toni Solanelles

L’home que la passada matinada ha estat detingut quan intentava entrar al país amb una quantitat important de pastilles d’èxtasi ha estat enviat a la presó un cop ha comparegut davant el batlle. Així, s’ha decretat la mesura provisional de privació de llibertat atesa la gravetat del delicte. No només hi ha introducció de droga al país, en grau de temptativa, sinó la convicció per part de la policia que es volia destinar a la venda.

La detenció, tal com ha avançat Altaveu, s’ha produït pels volts de la mitjanit quan agents que es trobaven fent servei a la frontera del riu Runer han aturat un autocar de línia que anava a entrar al Principat. Un dels passatgers ha aixecat sospites i s’ha procedit a l’escorcoll. Aquí és quan s’ha trobat la droga.

En total, duia una setantena de pastilles. Es tracta, segons les fonts consultades, d’una quantitat que excedeix, i de molt, el que es considera normal per a consum propi. La policia, per tant, sospita que el destí final era per distribuir-les al país.

Aquesta tarda, el detingut ha estat posat a disposició judicial. El batlle ha decretat presó provisional, a banda del processament per diferents delictes vinculats a la salut pública. Com a mínim introducció al país i previsiblement també tràfic. Al vespre, ha estat portat al centre penitenciari de la Comella.

Etiquetes

Comentaris

Trending