La policia troba cinc joves que havien accedit a un pis d’Encamp sense permís

L’alerta es va rebre després que un veí avisés que un dels nois havia escalat fins a la segona planta per entrar a l’habitatge a través del balcó

Un cotxe de policia.
Un cotxe de policia.

La policia va detenir el passat dijous fins a cinc joves als quals va localitzar en un pis d’Encamp on hi havia accedit sense el permís del seu inquilí habitual. Els agents els van detectar quan van veure que un d’ells entrava pel balcó després de tot un exercici d’escalada no exempt de risc, ja que es tractava d’una segona planta. Se’ls imputa un delicte contra la intimitat i la inviolabilitat del domicili.

Els fets van tenir lloc en plena matinada, a la zona inicial de la pujada cap als Cortals. La policia va ser alertada que un dels detinguts havia estat observat quan es col·lava a l’habitatge pel balcó. Ho havia fet després d’enfilar-se a la terrassa del primer pis i, des d’allà, pujar al segon amb l’ajuda d’una canonada.

Els detinguts eren amics de l’exparella de la inquilina del pis, que ja no hi viu allà

Quan la patrulla de policia va arribar al lloc, va entrar al pis i, a l’interior, no només va trobar el noi que havia escalat fins al balcó. Hi havia quatre persones més. En total, quatre homes i una dona, d’entre 20 i 23 anys. Cap d’ells, però, era inquilí habitual a l’immoble.

En ser requerits sobre els motius de la seva presència al pis, només van ser capaços de donar “una explicació incoherent” que va deixar clar que, en cap cas, tenien autorització de la inquilina habitual del pis. De fet, segons les fonts consultades, la seva relació amb ella era bastant feble. En concret, eren coneguts d’una antiga parella, que ja no vivia en l’habitatge.

Tots ells han estat posats a disposició judicial. Se’ls pot imputar un delicte contra la intimitat i la inviolabilitat de domicili.

Baralla familiar en ple carrer

A banda, la nit de diumenge la policia també va haver d’intervenir en una forta discussió, agressió inclosa, que estaven mantenint tres dones a un carrer d’Escaldes-Engordany, una de les quals va acabar detinguda. Eren, de fet, tres membres d’una família: la controlada pel cos d’ordre, la seva tieta i la seva cosina.

Tot venia d’una estona abans, quan la baralla, en aquest cas, s’havia produït al domicili de les dues segones. Allà, la detinguda,resident de 36 anys, havia llançat una ampolla de vidre cap a la cosina, menor d’edat. L’agressió li va provocar una ferida oberta a la barbeta.

Un cop constatada aquesta situació, la policia va procedir a la detenció de la tieta de la víctima. Se l’imputa un delicte contra la integritat física, agreujat amb el fet que la víctima és menor d’edat.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending