La policia mira si un intent de furt a l’avinguda Meritxell aporta pistes sobre els casos oberts

A mitja setmana dos individus haurien intentat entrar per una porta d’emergència en un cèntric establiment de roba de vestir però es va activar l’alarma i es va avortar la temptativa

El sistema d'alarma de l'establiment afectat va funcionar i la temptativa va quedar avortada.
El sistema d'alarma de l'establiment afectat va funcionar i la temptativa va quedar avortada. ARXIU

La policia mira de trobar elements d’un nou furt, que en aquest cas no va passar d’intent, per comprovar si hi ha alguna relació amb la resta de robatoris que hi ha hagut aquest estiu en despatxos professionals i habitatges prou cèntrics. El fet que es tracti d’un cèntric establiment de roba de vestir ha portat els investigadors a mirar de trobar nous indicis per poder identificar millor del que hi ha ara els possibles autors de, com a mínim, una part dels furts.

La temptativa de furt, en aquest cas, es va donar en una establiment a la part alta de l’avinguda Meritxell, que que queda més a prop del comú de la capital. Almenys dos individus van intentar accedir a la botiga tot forçant una porta d’emergència. El fet va ser a mitja setmana i també de matinada. En aquesta ocasió es va activar l’alarma i els desconeguts van marxar de l’indret davant el temor d’una possible arribada de vigilants o cossos de seguretat. La policia va acudir al lloc però no hi ha trobat ningú.

Els dos darrers furts denunciats s'haurien detectat a la zona dels Hortalets de Guem.

Relacionat

L’onada de furts en suma dos més, ara a Escaldes

Les fonts consultades han assegurat que no ha transcendit pràcticament cap element sobre l’anàlisi d’aquest cas. Però el fet que es tracti d’un lloc tan cèntric facilita la possibilitat que algunes càmeres haguessin captat els individus i es pugui mirar d’establir així alguna relació o no amb els altres furts detectats des de mitjan de juliol i, si fos el cas, tenir indicis o elements més sòlids que permeti identificar amb més precisió els possibles autors dels fets.

L'edifici de l'ACA va ser víctima de furts la matinada del 17 de juliol.

Relacionat

La policia identifica dos homes presumiblement georgians com autors dels furts a despatxos

Des de mitjan juliol s’han detectat, com a mínim, furts consumats en despatxos professionals del carrer Prat de la Creu, de la Baixada del Molí i de Babot Camp. I en habitatges del Tarter, Encamp i d’Escaldes. Almenys en els casos dels despatxos professionals el ‘modus operandi’ és idèntic. I en totes les ocasions l’objectiu fonamental dels lladres és l’obtenció de diners en metàl·lic. En general, els botins aconseguits són més aviat escadussers.

Comentaris

Trending