La policia es posa en alerta per un Snowrow que serà massiu

El cos d’ordre farà un dispositiu especial per garantir la seguretat del festival i, especialment, per evitar aldarulls i amb atenció sobre el possible consum de drogues

Agents de policia vetllant per la seguretat a una manifestació.
Agents de policia vetllant per la seguretat a una manifestació.

La celebració el pròxim cap de setmana d’un gran esdeveniment musical a Grau Roig, l’Snowrow, vindrà acompanyada d’una disposició especial per part del cos de policia. Oficialment, es vol “vetllar per la seguretat” dels assistents, però tampoc s’amaga que hi ha una especial alerta davant la possibilitat que alguns assistents portin, ni que sigui per consum propi, substàncies estupefaents. El desplegament es farà a partir de dijous i fins a la matinada de diumenge.

A nivell d’assistència, l’Snowrow, queda clar, serà tot un èxit. Les entrades estan esgotades i això significa que s’espera fins a 4.000 persones el dijous i 8.000 les nits de divendres i dissabte. Per això, la policia entén que cal desplegar aquest dispositiu, de quatre dies de durada. Aquest estarà conformat per agents i comandaments el Grup de Suport de Manteniment de l’Ordre (GSMO), la Unitat de Seguretat Viària, l’Àrea de Policia Judicial i Investigació Judicial, així com de la direcció del cos.

Despatx central de la policia.

Relacionat

Detingut un home amb 12 grams de cocaïna quan volia accedir al país

La decisió es fa per “vetllar per la seguretat dels participants i per una correcta evacuació dels assistents” durant els tres dies del festival. Es farà, també, en coordinació amb la seguretat privada i l’organització de l’esdeveniment. Més enllà d’aquest objectiu, lògicament, també es vol estar atent a possibles actituds delictives.

Especialment, hi ha un punt sobre el qual s’estarà molt a sobre: el consum de drogues. En aquest sentit, un fet que ha aixecat certa alerta és la detenció d’un no resident que, quan entrava per la frontera del riu Runer, va ser interceptat amb dotze grams de cocaïna, 5,6 d’MDMA i 8 de marihuana. Es té la seguretat que, justament, tenia la intenció d’assistir al festival.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending