Detingut un home amb 12 grams de cocaïna quan volia accedir al país

El turista, de 27 anys, arribava al país en un autobús i també tenia 5,6 grams d’MDMA i tres bosses de 8 grams de marihuana

Despatx central de la policia.
Despatx central de la policia. Toni Solanelles

La Policia va detenir aquest dimarts un turista de 27 anys quan intentava accedir al país per la frontera hispanoandorrana per possessió de drogues. L’home, que anava muntat a un autobús, portava 12 grams de cocaïna, 5,6 grams d’MDMA i tres bosses de 8 grams de marihuana. Des de dilluns s’ha arrestat dues persones més per portar a sobre diferents substàncies estupefaents.

La Policia va detenir dimarts a la tarda a la frontera del riu Runer un turista de 27 anys com a presumpte autor d’un delicte contra al salut pública. L’home, que accedia al país en un autobús, es trobava en possessió de dotze embolcalls amb 12,6 grams de cocaïna, quatre embolcalls amb més de 5,6 grams d’MDMA i tres bosses amb uns 8 grams de marihuana. Els agents van detectar les substàncies durant un control rutinari.

El mateix dimarts, en un altre control a la CG2, es va detenir una altra persona amb tres grams d’èxtasi i 0,4 de marihuana. Es tracta també d’un home no resident al país, de 30 anys que, a més, va donar positiu en el control de tòxics i, per tant, conduïa sota els efectes de les drogues.

Per últim, dilluns, la Policia va detenir un altra home per possessió d’1,1 grams de cocaïna, resident a Andorra i de 54 anys, que accedia al país per la frontera del riu Runer.

Etiquetes

Comentaris

Trending