Un incendi en un box de les Bons provoca petits danys materials

Els mateixos treballadors de l’establiment han pogut apagar les flames amb un extintor i els bombers han actuat per assegurar que no hi havia risc de revifada

El camió de bombers al carrer on s'ha produït l'incendi.
El camió de bombers al carrer on s'ha produït l'incendi.

Un incendi declarat a primera hora de la tarda a un box d’Encamp ha provocat petits danys materials en el local. Afortunadament, no s’han hagut de lamentar danys materials, tot i l’ensurt generat. A la zona s’ha desplaçat una dotació de bombers, tot i que finalment només s’ha hagut de limitar a garantir que les flames estaven ben apagades, ja que els treballadors les havien pogut aturar amb un extintor.

El sinistre ha tingut lloc poc abans de les tres de la tarda a un box de la zona de les Bons, a Encamp. Els mateixos responsables del local han avisat el cos de bombers, però també han intervingut per aturar el foc amb un dels extintors que hi ha al local.

Quan els efectius del cos han arribat a la zona les flames estaven extingides. Tot i això, han fet les tasques per comprovar que no hi havia risc de revifada i han assegurat la zona. El foc tot just ha provocat petits desperfectes materials a l'espai, però no s’ha hagut de lamentar cap dany personal.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending