Pega el marit de matinada a l’hotel i acaba detinguda

La policia ha arrestat una turista holandesa en un establiment de Soldeu arran de la denúncia de l’agredit

Els fets han tingut lloc en un hotel de Soldeu.
Els fets han tingut lloc en un hotel de Soldeu. ARXIU

L’estada a Andorra no ha acabat ben bé com aquesta parella holandesa de mitjana edat havia previst. Si tot havien de ser flors i violes, al final hi ha hagut cops i detenció. Els cops que ha rebut l’home i l’arrest que ha hagut de practicar la policia sobre la dona. Els fets han passat aquesta darrera matinada en un hotel de Soldeu.

Segons les fonts consultades, ben entrada la matinada, l’ocupant d’una de les habitacions d’un dels hotels de semi-luxe de la localitat canillenca s’ha personat a la recepció de l’establiment demanant ajut i reclamant que s’avisés a qui pertoqués perquè la seva parella l’havia agredit. Seguint el protocol establert, l’operari de l’hotel ha comunicat la incidència a la policia.

Una patrulla s’ha desplaçat fins a l’establiment i després de fer les comprovacions degudes, i constatant que hi havia hagut agressió, la dona, una holandesa de 50 anys, ha estat detinguda acusada d’un delicte contra la integritat física. L’actuació policial s’ha donat vers les 4 de la matinada, segons testimonis veïnals.

Comentaris (1)

Trending