El patinador s’ha abalançat contra el camió i l’autòpsia haurà d’aclarir la causa de la mort

El malaurat difunt és un enginyer electrònic que col·laborava amb l’Ud’A com a professor de l’àrea d’informàtica que deixa dona i dos fills petits

El patinet no hauria sofert cap dany ni tampoc seria el causant de l'accident.
El patinet no hauria sofert cap dany ni tampoc seria el causant de l'accident. ALTAVEU MÈDIA

L’autòpsia, que està prevista que es faci aquest divendres, haurà de determinar la causa exacta de la mort de l’usuari del patinet que aquest matí ha perdut l’equilibri circulant pel carril bici en direcció nord poc després de l’estació de servei que hi ha a l’avinguda Salou d’Andorra la Vella. El que és clar, segons les fonts consultades, és que el camió formigonera que s’ha vist involucrat en l’accident no l’ha atropellat en cap moment. Hauria estat el malaurat patinador qui, en perdre l’equilibri, s’ha abalançat contra el vehicle de gran tonatge.

L’examen forense que s’ha de fer aquest divendres haurà d’aclarir si abans de perdre l’estabilitat, l’home, un resident de nacionalitat andorrana i de 40 anys, ha sofert algun tipus de defalliment físic, una circumstància que ara mateix no es preveu. També l’autòpsia ha de permetre saber la causa exacta de la mort. Probablement l’home ha impactat amb el cap o bé contra el camió o bé contra algun element de la via. En tot cas hauria perdut força sang. Hores d’ara l’accident en si no s’explica massa.

El patinet no hauria fallat en tan què giny. El giny, justament, ha quedat damunt el carril bici pel qual l’home circulava poc abans de les 9 del matí i, en canvi, el cos del patinador estava totalment dins la via

També és clar que el patinet no hauria fallat en tan què giny. El giny, justament, ha quedat damunt el carril bici pel qual l’home circulava poc abans de les 9 del matí i, en canvi, el cos del patinador estava totalment dins la via, per la qual circulava la formigonera en sentit sud. De les primeres indagacions fetes per la policia sobre el terreny s’ha arribat a la conclusió que el camió no ha tingut cap responsabilitat en el fatídic desenllaç de l’accident. El conductor, força afectat per la situació, hauria donat negatiu en el control d’alcoholèmia.

El finat és un enginyer electrònic de 40 anys que deixa dona i dos fills petits. Aquest febrer havia d’iniciar el segon curs com a professor associat de la Universitat d’Andorra (Ud’A) on feia classes a l’àrea d’informàtica. No era ni de bon tros la primera vegada que l’home circulava amb patinet. Ho feia de forma força habitual. Usava un patinet de lloguer que la tarda anterior havia circulat també amb total normalitat i que en aquell moment va fer el trajecte similar que malauradament ha fet aquest matí però a la inversa.

Els serveis d'emergències retiren el cadàver del malaurat patinador.

Relacionat

Mor un patinador en ser atropellat per un camió després de caure a l’avinguda Salou

Més enllà de les seves col·laboracions universitàries, l’infortunat patinador treballava en una consultora tecnològica, on segons les fonts consultades, molt probablement es dirigia. L’home havia fet una àmplia formació a l’universitat Paul Sabatier III de Tolosa després de passar pels Lycées d’Andorra i de Mirepoix. Entre altres coses, s’havia especialitzat en intel·ligència artificial i robòtica. Una vegada s’acabin les diligències judicials que escaiguin, el fèretre amb les restes del finat es traslladaran al Marroc, d’on era originari l’home, per rebre sepultura.

Comentaris (7)

Trending