Mor un patinador en ser atropellat per un camió després de caure a l’avinguda Salou

(AMB VÍDEO) L’home, de 40 anys, anava pel carril bici del lateral de la carretera, però en perdre l’equilibri ha acabat sobre la via just quan passava una formigonera d’una empresa de construcció que no l’ha pogut esquivar; es converteix, malauradament, en la primera víctima d’un accident amb aquest tipus de vehicles al país

Comentaris

Els serveis d'emergències retiren el cadàver del malaurat patinador.
Els serveis d'emergències retiren el cadàver del malaurat patinador. ALTAVEU MÈDIA

Un patinador de 40 anys ha perdut la vida aquest matí en patir un accident a l’avinguda Salou, a l’altura de l’establiment Fruites Molina. Per motius que s’hauran d’aclarir, l’home ha perdut l’equilibri i ha caigut a la via, essent atropellat posteriorment per un camió que circulava pel lloc i no l’ha pogut evitar. És el primer patinador que mor al país en accident de trànsit i es tracta, també, del primer accident mortal de l’any al Principat.

El sinistre, segons testimonis presencials, ha tingut lloc poc abans de les nou del matí a la recta de la carretera general 1 que hi ha entre la rotonda del Bon Racó i la de les Costes. En concret, al davant del número 56 de l’avinguda Salou, a la zona de les naus industrials i d’una estació de servei de carburants.

Les causes encara s’estan investigant, però tot apunta que el patinador ha perdut el control del vehicle quan circulava pel carril bici que hi ha a la vorera i ha caigut a terra. I ho ha fet amb la mala sort de quedar a la carretera, just davant d’un camió formigonera que passava en aquell moment per la zona. El conductor, sorprès, no ha tingut temps de frenar i ha acabat envestint la víctima, un home resident de 40 anys, que hauria mort gairebé a l’acte.

Cap al lloc dels fets s’han desplaçat de seguida efectius dels cossos de seguretat així com sanitaris. Poc, però, han pogut fer per salvar-li la vida al conductor del patinet, que s’ha convertit, malauradament, en la primera persona que mor a Andorra a causa d’un accident amb aquest tipus de vehicle. És, també, la primera víctima mortal de l’any a la xarxa viària del país.

Per poder atendre l’home i investigar el succés s’ha tallat completament el trànsit en aquest tram de via durant una bona estona, en tots dos sentits de la marxa. Els vehicles s’han desviat cap al centre de Santa Coloma. No ha estat fins passats dos quarts d’onze del matí que s’ha reobert la carretera. El tall, però, ha ocasionat al llarg d’aquestes gairebé dues hores importants problemes de trànsit al centre del país.

Per protocol s’ha fet el control d’alcoholèmia al professional de l’empresa de transport de mercaderies lligades al sector de la construcció, donant negatiu. Com que tampoc no s’ha vist cap tipus d’imprudència del xofer, evidentment no s’ha dictat cap mena de mesura respecte del transportista, també afectat pel succés, que s’atribueix d’entrada al total infortuni.

Comentaris (54)

Trending