Li ofereix el cotxe per dormir i li acaba robant

La policia ha detingut una dona resident per haver furtat el Mercedes de color blanc, que dijous al matí es va denunciar la seva desaparició i es va recuperar durant la tarda

El vehicle estava estacionat en un aparcament privat i va aparèixer a uns 500 metres, a l'exterior, però a la mateixa zona.
El vehicle estava estacionat en un aparcament privat i va aparèixer a uns 500 metres, a l'exterior, però a la mateixa zona.

El vehicle que estava buscant la policia, un Mercedes de color blanc, ja ha estat localitzat i s’ha detingut la persona que l’havia sostret. Es tracta d’una dona resident de 38 anys que va conèixer al propietari i li va dir que no tenia lloc on passar la nit. Aquest amb bona fe, suposadament, li ofereix el seu cotxe amb la mala sort i que la detinguda li va robar. Està acusada d’un presumpte delicte contra el patrimoni.

A vegades, està clar, que no es pot anar amb bona fe. Si no que li preguntin al propietari d’un Mercedes de color blanc que a les vuit del matí de dijous havia alertat a la policia que li havien robat el cotxe que l’havia deixat estacionat a l’aparcament La Ribalta, a l’avinguda Santa Coloma d’Andorra la Vella. Cap a les cinc de la tarda l’home alerta als agents que ja l’havia recuperat. Es trobava al carrer, degudament estacionat, a uns 500 metres d'on havia desaparegut.

Una imatge del vehicle que se cerca.

Relacionat

La policia cerca un turisme Mercedes que hauria estat sostret d’un aparcament de Santa Coloma

La història comença quan la nit de dimecres a dijous la víctima coneix a la dona resident -coneguda per la policia per múltiples incidents de naturalesa social- i aquesta li manifesta que no té un lloc on poder passar la nit. Llavors és quan l’home li ofereix passar la nit a l’interior del vehicle, moment en el qual aquesta aprofita per sostreure’l. Després de parlar amb l’afectat els agents del cos d’ordre es van desplaçar fins al domicili de la interessada i la van detenir acusada d’un presumpte delicte contra el patrimoni.

Etiquetes

Comentaris (10)

Trending