La policia cerca un turisme Mercedes que hauria estat sostret d’un aparcament de Santa Coloma

El propietari del vehicle no l’ha trobat quan aquest matí ha acudit a buscar-lo i posteriorment ha interposat la corresponent denúncia

Una imatge del vehicle que se cerca.
Una imatge del vehicle que se cerca.

La policia cerca un vehicle Mercedes de color blanc que suposadament hauria estat sostret durant aquesta matinada. El seu propietari ha denunciat que l’havia deixat estacionat a l’aparcament La Ribalta, a l’avinguda Santa Coloma d’Andorra la Vella, i quan ha anat a buscar-lo no l’ha trobat a lloc.

Immediatament després s’ha desplaçat fins les dependències de la policia on ha explicat el succeït i una vegada informat de com havia de procedir ha interposat la corresponent denúncia. Seguidament, segons les fonts consultades, s’ha comunicat a totes les patrulles la sostracció del vehicle per si alguna, en la seva tasca de vigilància preventiva que fan, el veuen en algun punt del país. Perquè hi ha la pràctica certesa que no hauria sortit del Principat.

Es tracta d’un Mercedes model B180 de color blanc i d’una desena d’anys d’antiguitat. En concret, per si algú el veiés, la matrícula del cotxe en qüestió, matriculat òbviament al Principat, és K0280.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending