Els ocupants de l’edifici afectat per l’incendi tampoc podran tornar a casa aquesta propera nit

Fins demà al matí els operaris de les empreses de serveis no podran accedir a l’immoble per poder restablir el subministrament d’aigua o energia elèctrica

Accés al pàrquing per la planta baixa.
Accés al pàrquing per la planta baixa. G. P.

Els veïns de l’edifici L’Horta, afectat per l’incendi que hi va haver anit originat en la planta -1 de l’immoble, hauran de continuar dormint fora de casa. Almenys aquesta propera nit. Durant tot el dia d’avui especialistes dels bombers i de la policia estan treballant en l’anàlisi de les causes del sinistre. Fins demà al matí no podran entrar a l’immoble operaris d’empreses de serveis per tal de poder restablir el subministrament d’aigua o energia elèctrica.

Per tant, han assegurat fonts oficials, les famílies que aquesta darrera nit han estat allotjades en un hotel d’Escaldes -catorze persones- ho hauran de continuar fent i els qui han estat en domicilis de familiars o amics, si poden, hauran de fer el mateix. Si necessiten alguna pertinença, acompanyats d’agents de policia o de bombers poden acudir als respectius domicilis a recuperar-la. D’entrada, no sembla que l’estructura de l’edifici estigui malmesa. En total han estat 25 els afectats.

Dos policies que custodien l'edifici parlant amb el director general de Capesa, Eduard López, amb l'accés al pàrquing sinistrat al fons.

Relacionat

Els veïns de l’edifici afectat per l’incendi al pont de la Tosca feia temps que es queixaven

A les 4 de la matinada s’ha donat totalment per extingit el foc i, sobretot, ventilat l’immoble. Fonts coneixedores de l’edifici han assegurat que a la planta -1, on es va originar el foc, és on hi ha un dipòsit de carburant que, sortosament, no va explosionar. A la planta baixa hi ha la caldera de l’edifici, que tampoc no hauria resultat danyada. L’immoble té tres plantes superiors més.

Comentaris (1)

Trending