Els bombers consideren una falsa alarma l’avís de fum a la zona de Les Closes d’Escaldes

La fumera de la qual hauria advertit una resident de l’aparthotel podria procedir del rebuf d’una xemeneia d’un immoble veí o de la combustió d’uns plàstics en un local aliè al complex hoteler

Els bombers a la zona de l'hotel.
Els bombers a la zona de l'hotel.

Nou ensurt al complex Les Closes d’Escaldes-Engordany. Per tercer cop en poc temps, els bombers s’hi han hagut de desplaçar després de rebre un avís de fum. L’alerta l’ha donada una ocupant d’un dels aparthotels del complex, espantada per un incendi que hi va haver dies enrere. La dona efectivament ha vist una fumera, però quan hi han arribat els bombers aquests ja no haurien aconseguit advertir res i han tancat la intervenció com a falsa alarma.

Efectius del cos -s'hi han traslladat diversos vehicles- han acudit a la zona, tot i que, en aquest ocasió, la situació ha quedat controlada amb poca estona. Les hipòtesis més plausibles serien o bé que la xemeneia d’un immoble veí al complex hoteler hauria fet un rebuf o bé que en un local aliè a Les Closes hi hauria hagut una petita combustió d’uns plàstics. L’avís s’ha rebut poc després de dos quarts de sis de la tarda. S’ha detectat la presència de fum i s’ha avisat de seguida al cos d’emergència, que ha fet el desplegament habitual.

WhatsApp Image 2021 09 17 at 18.07.17

A banda de bombers, fins al complex turístic escaldenc s’hi han traslladat també agents del servei de circulació d’Escaldes i una patrulla de la policia. També tècnics de FEDA per comprovar que no hi hagués cap afectació a la xarxa elèctrica. Més que l’ensurt, que al final ha estat ben poc, tot plegat ha estat la moguda que ha ocasionat i l’expectació generada al bell mig de l’avinguda Carlemany, amb clients dels restaurants i l’hotel de la zona arribant o sortint d’aquell indret.

Comentaris

Trending