Tres ferits en tres accidents a Andorra la Vella i Anyós

Dos motoristes s’ha fet contusions que no han revestit especial rellevància i el conductor d’un turisme també ha hagut de passar per l’hospital després d’impactar contra una furgoneta

La víctima, estesa a terra, essent atesa per altres conductors.
La víctima, estesa a terra, essent atesa per altres conductors.

Els conductors de dues motocicletes i el d’un turisme han hagut d’acudir entre la 1 del migdia i les 5 d’aquesta tarda a l’hospital per ser avaluats de les lesions sofertes en tres accidents de circulació diferents que hi ha hagut a Andorra la Vella i a Anyós. En cap cas les ferides que s’han fet els implicats en els sinistres no han revestit especial rellevància.

El primer dels accidents ha passat al tomb de la 1 del migdia a la carretera general CG-1, a l’altura del pont de Madrid. Aparentment, una motocicleta Kymco Agility 125 hauria punxat una roda i això ha fet que el seu conductor, un jove resident de 18 anys, perdés el control i el vehicle de dues rodes s’arrossegués per l’asfalt. El pilot s’ha fet contusions diverses, sense ser greus. Mentrestant, l’altre ocupat de la moto, ha resultat il·lès. Els conductors d’altres vehicles que passaven per aquell indret han estat els primers en interessar-se per l’estat de salut del noi.

El segon motorista ferit, també amb contusions de no gaire abast, ha estat el pilot d’una Yamaha WR, un jove de 16 anys resident al país. En aquest cas, l’accident ha succeït poc abans de les 2 de la tarda a l’avinguda Tarragona, a l’altura del número 22, més o menys a l’alçada de l’Andorra 2000. La moto pilotada pel jove ha picat contra un turisme Ford Mondeo espanyol.

Finalment, el darrer dels accidents amb ferits ocorreguts aquesta tarda ha tingut lloc a 3/4 de 5 de la tarda a la rotonda d’Anyós, a la Massana. En aquest cas, ha estat un accident amb dos vehicles implicats, una furgoneta -Ford Trànsit-, i un turisme -Mercedes Benz CLA-, tots dos amb matrícula del Principat. El conductor del Mercedes -resident de 34 anys- ha resulta ferit.

Comentaris (2)

Trending