Ensurt en un edifici d’Escaldes per un foc en la campana d’una cuina

Diverses dotacions dels bombers, inclosa una ambulància, s’han traslladat poc abans de les 10 de la nit cap a la part alta de l’avinguda del Pessebre

Comentaris

Els vehicles del dispositiu a l'avinguda del Pessebre.
Els vehicles del dispositiu a l'avinguda del Pessebre.

Diverses dotacions dels bombers, inclosa una ambulància, i com a mínim una patrulla de policia s’han hagut d’activar poc abans de les 10 de la nit, per fer front a un avís per un presumible foc que s’hauria originat en la cuina d’un habitatge de l’avinguda del Pessebre. Sortosament, quan els agents del cos d’extinció han arribat a lloc bona part de la feina ja estava feta i tot plegat ha acabat en un ensurt.

El foc ha pres en la campana d’un dels pisos de la planta soterrània -1 de l’edifici número 85 de l’esmentada avinguda escaldenca. L’immoble té vuit plantes, cinc per sobre del nivell del carrer i tres per sota. Mentre la dotació dels bombers no arribava a lloc, veïns de l’immoble i els propis ocupants de l’habitatge afectat, han procedit amb l’extintor de l’edifici. Pràcticament les flames les han extingit amb aquest procediment abans que arribessin els bombers.

Els agents del cos d’extinció han enviat el dispositiu habitual en cas d’alerta d’incendi en un immoble habitat. Sortosament no s’ha hagut de lamentar cap dany personal ni s’ha hagut de desallotjar cap dels ocupants. Els danys materials han quedat circumscrits a la cuina de l’esmentat pis. Els bombers han procedit a fer les revisions oportunes per descartar qualsevol anomalia i a fer les tasques de ventilació.

Evidentment, l’immoble feia aquesta nit certa ferum a cremat però més enllà d’això, com s’ha dit ja, no ha sofert cap més inconvenient. I tot ha quedat en un ensurt. A excepció dels veïns del pis afectat, que no semblava clar encara on passarien la nit, la resta d’ocupants de l’immoble no tindran cap problema per poder continuar fent vida sense cap inconvenient als seus respectius habitatges.

Comentaris

Trending