Una paella descuidada al foc provoca un fort ensurt a l’avinguda del Pessebre

El cos de bombers només ha hagut de ventilar l’immoble per l’acumulació de fum i rescatar un gat de dins l’habitatge

https://www.youtube.com/watch?v=_GmRU-xoW_U

El cos de salvament i extinció d’incendis ha hagut d’intervenir aquest migdia a l’avinguda del Pessebre d’Escaldes-Engordany per un avís de fum que ha acabat amb un ensurt. Una paella oblidada al foc ha estat el causant de la intervenció que només ha requerit la ventilació de l’habitatge i el rescat d’un gat.

Una important columna de fum sortint d’un dels immobles de l’avinguda del Pessebre 18 d’Escaldes-Engordany ha provocat en un ensurt aquest migdia. Precisament, ha estat aquesta visibilitat de l’exterior el que ha generat la mobilització del cos de bombers que, a banda del cotxe de comandament, han desplaçat un camió d’incendis i el camió escala de la caserna de Santa Coloma. L’ensurt hauria estat provocat per una paella que s’hauria encès quan s’estava cuinant en un dels pisos.

Una vegada a l'indret, han pogut comprovar que no hi havia ningú i que l'origen era una paella oblidada al foc. De fet, com han puntualitzat el cos especial, la intervenció s'ha limitat a treure-la dels fogons i ventilar l'habitatge, així com treure un gat del seu interior.

A banda de bombers, fins a la zona també s'han desplaçat el servei de circulació de la parròquia que ha estat l'encarregat d'assegurar la zona per facilitar la feina al cos d'extinció.

incendi avinguda pessebre

Comentaris (3)

Trending