Localitzen a França el cotxe desaparegut al Tarter

La crida a les xarxes socials ha funcionat i la propietària del vehicle, un Ford Fiesta, ja l’ha pogut recuperar amb una grua: estava aparcat, sense benzina, a prop de l’estació de tren de Mérens-les-Vals

El cotxe, ja a la grua.
El cotxe, ja a la grua.

El Ford Fiesta desaparegut ara fa dos caps de setmana d’un aparcament exterior d’un local d’oci nocturn al Tarter ha estat localitzat. La seva propietària ha pogut recuperar-lo aquest dimarts. El vehicle es trobava aparcat prop de l’estació de tren de la localitat francesa de Mérens-les-Vals. Es posa punt final a dies de neguits per a la noia que, però, deixa clar que té el desig d’arribar fins al final per saber qui ha estat el responsable.

Fa uns dies, la propietària, vista que la denúncia davant la policia no acabava de funcionar, va recórrer a les xarxes socials per explicar la situació. I aquestes han obrat la seva màgia. “Gràcies a l’ajuda ciutadana l’he trobat; una persona que ho ha comentat a una altra i m’ha acabat arribant”, explica. La sorpresa, però, va ser el lloc on es trobava el vehicle.

Un Ford Fiesta similar al que ha desaparegut.

Relacionat

Denuncien la desaparició d’un cotxe al Tarter

La situació viscuda per aquesta jove, de fet, no és realment estranya. Més d’un cop ha passat. Tècnicament, suposa un delicte de furt d’ús de vehicle. Habitualment, però, els cotxes acaben apareixent a les poques hores en algun lloc del país. En aquest cas, però, el seu Ford Fiesta havia travessat la frontera. Es trobava aparcat, sense benzina, a Mérens-les-Vals.

“Diumenge vaig anar amb el meu germà a comprovar-ho i, efectivament, era el meu cotxe. Estava obert i amb les claus ficades”, explica la propietària. Abans de recuperar-lo calia fer les pertinents gestions amb la policia, tant l’andorrana com la francesa. Finalment, aquest dimarts han pogut tornar a desplaçar-se i recuperar-lo amb grua.

Davant el cos d’ordre del Principat, la jova ja ha explicat la nova situació. A la vegada, ha deixat clar que el seu desig és que es continuï investigant què va passar. “Vull que qui hagi sigut ho pagui; això no es fa”, afirma.

Comentaris (7)

Trending