Denuncien la desaparició d’un cotxe al Tarter

La propietària, que havia perdut les claus, no el va trobar on l’havia aparcat, a l’exterior d’un local nocturn a la població canillenca i ja ha presentat la pertinent acció davant la policia

Un Ford Fiesta similar al que ha desaparegut.
Un Ford Fiesta similar al que ha desaparegut.

Sortir d’un local d’oci nocturn i no trobar el cotxe. Això és el que li ha passat a una jove resident. El vehicle, un Ford Fiesta, amb què s’havia desplaçat fins a l’establiment del Tarter on volia passar una bona estona la nit de dissabte a diumenge no hi era. Per ara, està desaparegut. La denúncia ja s’ha fet davant la policia i, ara, han volgut explicar els fets a les xarxes socials amb l’esperança que el turisme acabi apareixent.

“Vaig sortir de l’Abarset i vaig agafar el cotxe per anar fins a The Boss, al Tarter. Vaig aparcar a fora, a l’aparcament”, recorda la jove. La sorpresa negativa la va tenir a la sortida, ja de matinada. “Vaig buscar-lo i em vaig adonar que no duia les claus. I no hi era”, relata.

Es tracta d’un Ford Fiesta blanc amb matrícula andorrana (K-8676). A dins, a més, hi ha tot de material d’esquí. Pensant que potser tot era una confusió, les hores següents les va passar buscant el vehicle per la zona. Sense Sort. El cotxe no apareixia.

Constatada la desaparició, es va decidir a anar a la policia. La denúncia per la desaparició la va presentar el mateix diumenge. Abans, també s’havia posat en contacte amb el servei de circulació de Canillo, no fos cas que la grua s’hagués endut el cotxe. Tampoc era aquest el cas.

Des del servei d’ordre, es van agafar les dades. Una primera comprovació feta ha estat mirar si constava que el cotxe hagués sortir del país. “No consta que cap vehicle amb aquesta matrícula hagi marxat d’Andorra”, apunta la seva propietària, que també explica que “ens van dir que era més habitual del que ens pensem i la noia de l’assegurança, també”.

Una sospita que es té que “algú hagi volgut fer la gràcia d’agafar-lo vist que hi havia els claus i se l’endugués. I que en algun moment apareixerà a algun lloc mal aparcat perquè se l’emporti la grua”.  Així doncs, la seva esperança passa per “esperar uns dies”. Temps, però, que no és fàcil: “porto dues nits sense dormir”.

Per si això pot ajudar, tant ella com el seu germà han optat per demanar ajuda ciutadana. Així, a través de les xarxes socials han explicat els fets i han demanat suport per si algú trobar el seu cotxe.

Comentaris (2)

Trending