Localitzat a Espanya l’home que es buscava pels recs

El ‘desaparegut’ hauria marxat voluntàriament i hauria avisat des de Barcelona perquè es deixi de recercar-lo

L'helicòpter enlairat al centre del país.
L'helicòpter enlairat al centre del país. Toni Solanelles

El veí d’Andorra la Vella que les darreres hores estava sent recercat per diferents indrets del país amb el suport d’un helicòpter ha estat localitzat a Espanya sa i estalvi. De fet, la seva marxa hauria estat del tot voluntària i fins i tot ell mateix hauria avisat de la seva situació en ser conscient que se l’estava buscant. En tractar-se d’un home major d’edat i d’una decisió voluntària no han transcendit, almenys per ara, gaire més detalls.

Només se sap, segons les diverses fonts consultades, que estaria a l’àrea de Barcelona i que el seu estat de salut és bo, després d’un cap de setmana d’intensa activitat festiva. De fet, no és la primera vegada que l’home, de 62 anys, protagonitza una situació similar encara que la seva ‘desaparició’ no s’havia allargat mai tant. Per això en aquesta ocasió, la seva parella hauria advertit la policia. Anteriorment mai no s’havia deixat constància de les absències de l’home.

Un cotxe policial circulant per un cèntric carrer d'Andorra la Vella.

Relacionat

La policia fa una ‘recerca passiva’ d’un home que va marxar divendres de festa i no ha tornat a casa

En aquesta ocasió, l’ara reaparegut va deixar el domicili divendres. Diumenge, en no tenir notícies de l’home, la seva parella va contactar amb el despatx central de policia per deixar constància del fet encara que sense interposar una denúncia formal. Les patrulles van ser alertades de la ‘desaparició’ i es va iniciar una ‘recerca passiva’. És a dir, no s’estaven fent batudes ni res per l’estil, però si els agents advertien quelcom estrany o feien algun control per qualsevol motiu prestaven més atenció.

Un helicòpter sobrevolant el centre del país.

Relacionat

Rastregen els recs tot recercant l’home que no torna al seu domicili des de divendres

Finalment, aquest dilluns sí que es va intensificar més la recerca, amb diversos cossos especials implicats en la tasca de buscar i amb l’enlairament de l’helicòpter, que va resseguir diversos punts del país, especialment els recs de la capital, on no era gens estrany que l’home sortís a passejar. També per la tarda l’aparell es va centrar durant una estona, per exemple, a la zona d’Aixirivall. A Barcelona, òbviament, no s’hi va arribar. Ja ho va fer l’ara reaparegut.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending