Rastregen els recs tot recercant l’home que no torna al seu domicili des de divendres

Un helicòpter ha sobrevolat a primera hora d’aquesta tarda diverses zones del centre del país buscant indicis o pistes que puguin permetre localitzar el desaparegut

Un helicòpter sobrevolant el centre del país.
Un helicòpter sobrevolant el centre del país. Toni Solanelles

Un helicòpter ha sobrevolat a primera hora d’aquesta tarda diverses zones del centre del país, i especialment els indrets relatius als recs que transcorren per Andorra la Vella, buscant elements que puguin portar a la localització d’un veí de la capital que va sortir divendres del seu domicili i encara no hi ha tornat. Encara que no és la primera vegada que l’home fa ‘escapades’ que l’han portat diverses hores i fins i tot alguna nit fora de casa sense que la família en sàpiga res, en aquesta ocasió la ‘sortida’ s’hauria allargat.

En les altres ocasions, per la naturalesa de les sortides, lligades a un component de festa i disbauxa, els familiars no havien comunicat mai la situació. En aquesta ocasió, aquest diumenge la parella de l’home, de mitjana edat, hauria deixat constància de la situació davant de la policia, sense que almenys llavors s’interposés cap denúncia formal de desaparició. Des d’aquest diumenge les patrulles policials estan al cas de la situació i es fa una recerca ‘passiva’, o el que és el mateix, sense una intensitat que sí que es duria a terme en altres casos.

Un cotxe policial circulant per un cèntric carrer d'Andorra la Vella.

Relacionat

La policia fa una ‘recerca passiva’ d’un home que va marxar divendres de festa i no ha tornat a casa

No obstant això, segons les fonts consultades, aquest dilluns s’hauria decidit incrementar una mica més la recerca i el grup de muntanya de la policia hauria fet una passada amb l’helicòpter atès que els familiars de l’ara per ara desaparegut haurien advertit que més enllà de les sortides lligades amb l’oci l’home també solia ser un habitual de passejos pels recs de la capital. D’aquí que com a mínim a la zona del Solà l’aparell hagi fet un vol baix i amb certa lentitud per pentinar l’espai en qüestió.

Etiquetes

Comentaris

Trending