La policia fa una ‘recerca passiva’ d’un home que va marxar divendres de festa i no ha tornat a casa

La dona ha deixat constància davant l’autoritat policial de la suposada desaparició tot explicant que no és la primera vegada que protagonitza un fet similar

Un cotxe policial circulant per un cèntric carrer d'Andorra la Vella.
Un cotxe policial circulant per un cèntric carrer d'Andorra la Vella. Toni Solanelles

Les patrulles policials que estan constantment rodant per la xarxa viària del Principat i fer rondes pels carrers de les parròquies estan duent a terme una ‘recerca passiva’ davant la constatació d’una suposada desaparició d’un veí d’Andorra la Vella que hauria sortit de festa divendres i hores d’ara encara no hauria tornat al seu domicili. Per ara, segons les fonts consultades, no hi ha una denúncia formal interposada. Però sí que s’ha advertit de la situació les autoritats policials.

Segons les fonts consultades, la dona del suposadament desaparegut hauria comunicat la situació per si mai acabés succeint alguna cosa ara per ara imprevista. Perquè es dóna el cas, segons els consultats, que no seria la primera vegada que l’home surt de festa i tarda hores i hores a tornar al domicili. El que passaria, segons les fonts, és que en aquesta ocasió les hores haurien accedit d’allò que seria normal o del que hauria passat en altres ocasions.

Fins ara, la policia, però, no havia tingut mai coneixement d’aquesta situació. Les patrulles disposen del descriptiu de l’home i alguns elements més per si el veiessin advertir-lo que se’l troba a faltar o se l’està buscant. Hores d’ara, però, no es preveu que l’afer vagi més enllà d’això.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending