Els lladres de Prada Motxilla van forçar tres panys i només van entrar a un quart habitatge

Els desconeguts no es van endur res del local que gestiona una farmàcia i en saltar l’alarma d’aquest espai segurament van decidir tocar pirandó

L'edifici afectat pel cantó de Prada Motxilla.
L'edifici afectat pel cantó de Prada Motxilla. Toni Solanelles

Els individus que suposadament durant el cap de setmana, encara que aquest és un element que s’hauria d’acabar de confirmar, van intentar entrar en quatre habitatges d’un edifici d’Andorra la Vella que té accés tant per l’avinguda Santa Coloma com pel carrer Prada Motxilla van forçar tres panys, fent-los malbé tots tres, i només van aconseguir entrar en un quart habitatge, a la planta baixa de l’immoble accedint per Prada Motxilla i que el gestiona una empresa farmacèutica no pas com a lloc de residència sinó com a despatx de farmàcia de portes endins.

En tot cas, en tres pisos no hi van poder entrar i del quart no se’n van endur res. A ull nu, aparentment, de l’única estança on van poder accedir no n’haurien tret cap dels dos elements preuats que busquen: diners en efectiu o joies. A més, segons fonts veïnals, sembla ser que en un moment donat, cal pensar que a partir de l’acció dels lladres, es va disparar una alarma i això hauria fet desistir els desconeguts que haurien tocat pirandó. Per ara no hi ha denúncies interposades però és possible que això passi pel delicte de danys. Amb la denúncia, si els residents tenen la deguda assegurança probablement la companyia es farà càrrec de les despeses de canviar els panys.

Una imatge de la part superior de l'edifici, el que simula pedra, on s'haurien localitzat alguns panys forçats, vist per l'avinguda Santa Coloma.

Relacionat

La policia investiga els primers furts ‘de temporada’ en un edifici d’Andorra la Vella

La policia va haver d’acudir a l’avinguda Santa Coloma diumenge a la tarda arran de l’avís d’una veïna que va veure un pany forçat. Més tard es descobririen la resta d’estances malmeses i s’acabaria arribant a la conclusió que probablement van accedir a l’immoble per la part del darrere, és a dir, per Prada Motxilla. En tot cas, hi ha molts detalls que la policia està analitzant perquè encara que no s’hagi consumat del tot cap furt amb força sí que hi ha elements que poden servir per saber qui es mou per aquests verals amb males intencions.

I és que no fa pas tant els mossos, en dues intervencions distintes, han enxampat persones furtant en domicilis de la Seu. Com que de ben segur després de passar a disposició judicial, deurien quedar en llibertat, no es descarta que els mateixos delinqüents estiguin provant d’actuar a Andorra, encara que el risc és major. Alhora, a l’estiu, en ple període vacacional, els delictes contra el patrimoni solen créixer.

Etiquetes

Comentaris

Trending