Investigació a Anglaterra per l’accident mortal que hi va haver el 31 de març a Canillo

En el sinistre hi va morir un ciutadà del comtat d’Essex de 39 anys que viatjava de copilot en el Mercedes C300 conduït per un altre anglès que roman empresonat a la Comella des de llavors

El cas s'està substanciant al Tribunal Forense d'Essex.
El cas s'està substanciant al Tribunal Forense d'Essex. ARXIU

El Tribunal Forense del comtat d’Essex, al Regne Unit, ha obert una investigació, complementària a la que es fa a Andorra i que segurament tindrà a veure amb el rescabalament indemnitzatori, per l’accident mortal que hi va haver la matinada del 31 de març a l’Aldosa de Canillo. En aquell sinistre hi va morir el ciutadà d’aquell comtat Gavin Harris, de 39 anys. L’home va morir a l’instant arran d’un letal cop al cap que va rebre producte del xoc.

Harris viatjava de copilot en un Mercedes C300 de lloguer que conduïa un altre ciutadà britànic, de 38 anys, que roman ingressat a la presó des de llavors, acusat d’un homicidi per imprudència ja que pilotava el cotxe sota els efectes de tòxics. Aquests dos homes i alguns altres amics, entre els quals un germà de la víctima, havien vingut a Andorra per assistir al festival musical ‘Snowrow’. De fet, al vehicle hi havia més persones, que no era el primer cop que visitaven Andorra.

Un vehicle de la unitat de trànsit de la policia.

Relacionat

Un turista de 39 anys mor en estimbar-se a l’Aldosa de Canillo el cotxe en què viatjava de copilot

El finat, de 39 anys, era el copilot i va ser qui més malparat va sortir. I és que el lateral dret del vehicle va impactar contra un mur de la carretera CG-2, a l’altura de l’hotel Terres de l’Aldosa i posteriorment, per les circumstàncies que haurà de determinar la investigació dels especialistes policials en accidents de vehicles, el Mercedes va creuar tota la via -eren les 2 de la matinada- i es va anar a estimbar a l’altre cantó.

Segons es desprèn de la informació publicada per mitjans de comunicació d’Essex, aquest dimecres hi va haver una vista prèvia en la qual la forense Michelle Brown va afirmar literalment que “el senyor Harris va morir el 31 de març a Andorra, Espanya [sic]. Estava de vacances i el 31 de març era el passatger davanter d’un vehicle de motor i es va veure implicat en un xoc de trànsit. Un amic que va parlar amb el seu germà va dir que hi havia una ferida al cap catastròfica. Les ferides eren incompatibles amb la vida”.

Un vehicle de la policia de trànsit en les immediacions de la Seu de la Justícia.

Relacionat

Ingressa a la presó el conductor del cotxe de l’accident mortal de l’Aldosa de Canillo

El tribunal situat a la capital del comtat, a Chelmsford, està a l’espera de rebre més documentació relativa a la investigació duta a terme per la policia andorrana, que quan es va presentar al lloc dels fets no va poder fer res més que constatar la mort del passatger i activar els serveis d’urgència atès que el conductor també estava ferit i sempre en règim de detingut es va passar unes hores ingressat a l’hospital. La documentació s’ha de traduir i d’aquí que el procés sigui més lent.

Comentaris

Trending