Els bombers controlen el foc de xemeneia declarat al centre del Pas de la Casa

(AMB VÍDEO) El sinistre, que hauria afectat la instal•lacio d’un restaurant, ha provocat una forta fumera que ha generat alerta entre els veïns de la població fronterera

https://youtu.be/T2AQTYbGrUw

Ensurt gros el que s’ha viscut aquest matí al Pas de la Casa. Un foc, aparentment de la xemeneia d’un restaurant ha afecgtat un dels edificis del centre de la població fronterera. El fum intens que surt de la teulada del bloc ha estat, en alguns moments, considerable, com es pot comprovar a les imatges a les quals ha tingut accés Altaveu. Els bombers desplaçats al lloc, però, han pogut controlar la situació amb relativa celeritat.

L’incendi s’ha declarat poc abans de dos quarts de dotze. Els veïns i vianants de la zona han pogut constatar com de la teulada de l’edifici surt una considerable fumera. El provocaria el foc generat a una xemeneia d’un restaurant.

Ràpidament, s’ha donat l’avís a bombers. El cos d’extinció ha desplaçat un camió bomba des de la caserna del Pas, amb quatre efectius, un d’escala des de Santa Coloma, amb dos homes més. Un cop al punt, han pogut controlar la situació i extingir el foc. Ara, ja es troben en tasques de control i per assegurar que no hi ha una revifada.

El foc, segons han explicat fonts dels bombers, s’ha originat a l’extractor de la cuina de l’establiment, al qual s’ha accedeix des de la plaça Coprínceps, tot i que també dona a l’avinguda Consell General. Les flames han pujat pel tub i han generat la forta fumera. Es dona la circumstància que el mateix local ja va patir un ensurt similar ara fa uns dies.

-seguirà ampliació-

Comentaris (3)

Trending