Ingressa a la presó un resident multireincident que havia estat ‘cercat’ per la policia

L’home, al qual se li va revocar la llibertat condicional degut als seus múltiples incompliments, s’hauria presentat a la Comella després d’una temporada a la Seu

Una imatge del centre penitenciari.
Una imatge del centre penitenciari. Toni Solanelles

L’home de nacionalitat colombiana però resident des de fa molts anys al Principat i amb múltiples antecedents per delictes de naturalesa variada que la setmana passada va estar cercat durant almenys unes hores perquè no s’havia presentat a la Comella quan se l’esperava és a la presó des d’aquest dijous a la nit. L’home s’hauria acabat presentant per complir els quinze mesos que se li han imposat sumant diverses penes que inicialment no li havien suposat empresonament.

Però com que la condició imposada per la Batllia en diferents ordenances penals per no entrar al centre penitenciari és que es portés bé i no ho hauria fet, finalment l’autoritat judicial va decidir revocar-li la condicional i dictar-ne el seu empresonament. Hi va haver una manca d’entesa, suposadament, entre responsables penitenciaris i policials. Almenys durant un parell de dies no estava clar si havia d’haver accedit a la presó o no i se’n va dictar la recerca.

Un vehicle policial a la via pública.

Relacionat

Recerca activa d’un home que havia d’entrar a la presó i no ho ha fet

Finalment es va deixar sense efecte l’alerta entre les patrulles perquè no hi havia cap ordre judicial a l’efecte. De fet, no hi ha acabat sent mai. Segons fonts coneixedores del cas, durant la jornada de dijous l’home s’hauria presentat voluntàriament al centre penitenciari per tal de complir amb la condemna imposada per la Justícia. L’home hauria estat fent estada almenys durant una temporada a la Seu d’Urgell.

Comentaris

Trending