Recerca activa d’un home que havia d’entrar a la presó i no ho ha fet

Un resident d’origen colombià s’havia compromès a acudir al centre penitenciari aquest dimecres a la tarda per complir els 15 mesos imposats després que se li hagin revocat diverses penes condicionals

Un vehicle policial a la via pública.
Un vehicle policial a la via pública. Toni Solanelles

La policia manté activa la recerca d’un home que hauria d’haver entrat aquest dimecres a la tarda a la presó i que tot i que va acordar voluntàriament l’entrada al centre penitenciari no s’hi va acabar presentant. Totes les patrulles i altres estaments policials estan formalment alertats que aquest home, un resident d’origen colombià, si se’l localitza se l’ha de detenir i se l’ha de conduir a la Comella.

Segons diverses fonts, l’home en qüestió és conegut tant del servei de policia com de les autoritats judicials. Tindria antecedents per múltiples fets de diversa índole. Ara hauria de complir quinze mesos de presó després que se li hagin revocat diverses penes condicionals imposades per ordenança penal.

Com que hauria repetit algun comportament indegut que no havia de dur a terme si no volia que passessin a ser fermes algunes de les condemnes dictades els darrers temps, la suma dels mesos que inicialment sense ingrés penitenciari se li havien imposat per la via ràpida dóna com a resultat l’any i escaig que teòricament haurà d’estar ingressat a la Comella si finalment es presenta o se’l troba.

Comentaris (2)

Trending