Ingressa a l’hospital la dona que es dedica a allotjar-se en hotels sense abonar l’estada

Ciutadana portuguesa no resident de 62 anys, va ser detinguda aquest dissabte en un hotel del Pas de la Casa tot just dotze dies després que se l’arrestés per haver-se allotjat, també sense pagar, en un establiment de l’avinguda Meritxell

Vistes des d'una de les habitacions de l'hotel on estava allotjada la detinguda.
Vistes des d'una de les habitacions de l'hotel on estava allotjada la detinguda. arxiu

L’home, o la dona, és l’únic animal que topa dos cops amb la mateixa pedra, fa la dita. I en aquest cas, en dotze dies una ciutadana portuguesa de 62 anys no resident ha estat detinguda en dues ocasions pel mateix motiu: allotjar-se en hotels del país sense tenir ni un euro per abonar la factura. Davant la situació, i després d’una revisió mèdica al centre hospitalari arran del segon dels arrestos, en aquest cas dissabte al matí, la dona va quedar ingressada a la planta hospitalària del servei de Salut Mental.

La senyora en qüestió ja s’havia estat una desena de dies en un hotel de cinc estrelles de l’avinguda Meritxell. Quan els responsables de l’establiment, fa dos dilluns, li van reclamar un avançament de l’estada, la dona, sincera i honesta, els va dir que sentint-ho molt no podia abonar res de res perquè no tenia ni un euro. Va ser detinguda per estafa. I tot just dotze dies després ha passat si fa o no fa el mateix. En aquest cas, lluny del centre del país. En concret, se la va detenir en un hotel del cap del Port.

Una imatge d'una estança de l'hotel.

Relacionat

Deu dies a cos de rei en un hotel de cinc estrelles sense portar ni un euro a la butxaca

Si en el primer cas el frau va arribar als 2.100 euros, en aquesta segona ocasió la despesa generada es va aturar als 1.374 euros. Però el ‘modus operandi’ era exactament el mateix. Allotjada i anar consumint. Sense avançar res. I quan se li va reclamar que fes un primer gest, un primer a compte almenys, la dona no tornava a dur ni un cèntim d’euro. La detenció, en aquest segon cas, es va dur a terme dissabte al matí a l’hotel on estava allotjada. Sense manies i sabent al que s’arriscava, no només s’allotjava a l’hotel. També feia ús dels serveis de restauració. A cos que rei i estada complerta.

Fins que la visita policial arran de la denúncia formalitzada pels responsables de l’establiment va acabar amb la seva segona incursió ‘gratuïta’ en el món hoteler del Principat. Veient el cas, i seguint instruccions judicials, la dona va ser conduïda a l’hospital on va quedar ingressada després de la pertinent valoració forense psiquiàtrica.

Comentaris (5)

Trending