Deu dies a cos de rei en un hotel de cinc estrelles sense portar ni un euro a la butxaca

La policia deté una turista de 62 anys que portava ja gastats uns 2.000 euros entre allotjament i altres atencions en un establiment de l’avinguda Meritxell

Una imatge d'una estança de l'hotel.
Una imatge d'una estança de l'hotel. ARXIU

Era plenament conscient que no pagaria res de res perquè no duia ni un euro a la butxaca. La policia va detenir dilluns a la tarda una dona de 62 anys que feia més d’una setmana que estava allotjada en un hotel de cinc estrelles de l’avinguda Meritxell que fins que no li van reclamar algun avenç a compte de l’estada no havia badat boca. I que quan li van demanar què tal estava i si pensava pagar alguna coseta va respondre que poca cosa pagaria perquè no en tenia ni cinc.

La dona havia ingressat a l’hotel en qüestió el dia 11 d’aquest mes. Amb tota la parsimònia i com si fos una reina de Taifes. Era conscient, però, que no tenia ni un euro i tenia clar que no pagaria res. I que res no diria fins que algú no li reclamés el deute. Així allargaria tant com pogués l’estada a cos de rei. O almenys aquesta és la sensació que va fer quan dilluns a la tarda els responsables de l’establiment li van dir que hauria de pensar en anar abonant part de l’estada.

Llavors, en xifres rodones, ja portava generada una despesa que voltava els 2.000 euros. Sense manies i amb tota la tranquil·litat del món, la dona, turista, va reconèixer que no portava ni un euro i que no sabia pas amb què podria pagar. Dels luxes de l’hotel sí que n’havia sabut. Els responsables de l’establiment van comunicar amb la policia i feta la pertinent denúncia, vist l’import degut, es va procedir a la detenció de la dona, que aquest dimarts va ser posada a disposició judicial i condemnada per la via ràpida. Evidentment, l’estada ningú ni li treu. La condemna tampoc. Però d’entrada no li ha comportat pas incrementar l’allotjament, en aquest cas, a la Comella.

Comentaris (5)

Trending