Un ‘hooligan’ detingut per intentar entrar a l’Estadi Nacional sense entrada

És l’únic incident de rellevància a causa de la visita de seguidors anglesos al país, després d’una nit on, malgrat haver d’intervenir en alguns moments per calmar els ànims d’alguns aficionats que havien begut massa, no s’ha lamentat cap problema greu

Un dels controls d'accés a l'Estadi Nacional pel partit entre Andorra i Anglaterra.
Un dels controls d'accés a l'Estadi Nacional pel partit entre Andorra i Anglaterra.

La visita dels ‘hooligans’ anglesos al Principat s’ha saldat sense cap incident de rellevància. La nit posterior al partit ha estat relativament tranquil·la. En aquells moments on la situació podria haver derivat en algun problema, la presència policial ha estat suficient per calmar els ànims. De fet, l’única detenció d’un aficionat anglès es va produir abans de l’encontre, amb un home que volia entrar al camp sense entrada.

Aquest és, segons les fonts del cos d’ordre, el principal incident vinculat a la presència de seguidors anglesos al Principat per veure el duel de seleccions contra Andorra. Els fets es van produir en els prolegòmens del duel. L’home volia entrar a l’Estadi Nacional, malgrat que no tenia entrada.

Lògicament, els agents que controlaven l’accés al camp van indicar-li que havia de marxar. Ell es va negar i es va encarar amb els policies. La situació va generar tensió, pel fet que hi havia molts altres seguidors britànics al costat. Finalment, però, se’l va acabar detenint i està previst que aquest diumenge passi a disposició judicial. Tot fa preveure que haurà d’afrontar càrrecs per resistència a l’autoritat.

Dues furgonetes de policia al carrer Baixada del Molí, ja tallat al trànsit.

Relacionat

Fort desplegament de policia per garantir la seguretat en l’accés a l’Andorra-Anglaterra

Pel que fa a les hores posteriors del partit, no s’ha de lamentar cap incident greu. Les intervencions del cos d’ordre han estat bàsicament per controlar alguns grups de seguidors que anaven beguts però la seva presència, en tots els casos, ha estat suficient per tranquil·litzar-los i evitar que es produïssin fets més greus.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending