Fort desplegament de policia per garantir la seguretat en l’accés a l’Andorra-Anglaterra

Els ‘hooligans’ britànics s’han deixat veure al llarg de la jornada, molt d’ells a terrasses de bars, sense que, per ara, s’hagi hagut de lamentar cap incident greu

Dues furgonetes de policia al carrer Baixada del Molí, ja tallat al trànsit.
Dues furgonetes de policia al carrer Baixada del Molí, ja tallat al trànsit.

L’ambient de futbol. I sobretot, l’ambient de futbol ‘anglès ja es comença a sentir als carrers d’Andorra la Vella. Els seguidors britànics que s’han desplaçat al Principat per assistir en directe el partit de la seva selecció contra el combinat tricolor s’estan deixant veure sense que, per ara, s’hagin de lamentar incidents. A la rodalia de l’Estadi Nacional, ja està preparat el dispositiu per garantir un accés segur cap a les instal·lacions.

El fet que Anglaterra vingui a jugar al país suposava un repte logístic per a la policia. No és cap secret la fama que tenen els ‘hooligans’ i, per això, s’ha treballat en un dispositiu que permeti evitar incidents. Per ara, està funcionant. Fonts del cos d’ordre han assegurat a Altaveu que no s’ha registrat cap problema.

Els seguidors, això sí, no s’amaguen. Qui passegi per la capital se’ls ha trobat. Molts, com és habitual, a terrasses de bars. Els càntics d’ànim cap al seu equip s’han pogut també escoltar.

WhatsApp Image 2021 10 09 at 17.53.19
Seguidors anglesos a la zona de la Rotonda.

Segons s’apropa l’hora del partit (20.45 h.), un cop confirmat que aquest es podrà disputar sense problemes malgrat el foc que aquest divendres va causar danys a una part de la gespa, la tensió es trasllada cap als entorns de l’Estadi Nacional. El desplegament que ja es pot veure no és l’habitual, ni de bon tros, en els duels de la selecció.

Aquest cop s’ha volgut reforçar la presència de la policia. Un dels moments crítics serà l’arribada dels seguidors a les instal·lacions i cal garantir que el seu accés es fa per les rutes previstes. Efectius del cos d’ordre ja es troben desplegats a la zona per coordinar aquesta tasca. Un cop acabi el partit arribarà l’altre punt crític, la sortida. I, també, la nit on, s’admet, caldrà estar especialment atents per evitar possibles incidents.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending