Els gestors de ‘busco.ad’ treuen ferro als anuncis on s’ofereixen drogues

Els responsables del portal asseguren que les ofertes són habituals a aquest tipus de portals des de temps i que, de seguida que les detecten, les eliminen i suprimeixen també l’úsuari que les ha penjat, del qual no poden conèixer el seu origen

Un dels anuncis publicats i elminats els darrers dies a 'busco.ad'.
Un dels anuncis publicats i elminats els darrers dies a 'busco.ad'.

Els responsables del portal de compra i venda ‘busco.ad’ han volgut treure ferro als darrers anuncis apareguts a la web on s’oferia droga que, s’assegurava, es podia rebre per correu. Així, asseguren que no és cap novetat i que periòdicament es pugen -i de seguida que es detecten s’eliminen- ofertes d’aquest tipus. També es mostren confiats que cap dels usuaris hagi acabat picant, ja que “es veu clar” que són una estafa.

Consultats per Altaveu, els gestors de la pàgina web han volgut posar en relleu que, de mitjana, tenen “uns 12.000 anuncies” i indiquen que “l’aparició d’algun d’aquest tipus cada dos o tres mesos no és estrany”. De fet, es mostren sorpresos pel rebombori que s’ha generat, ja que “no és cap novetat” sinó “quelcom rutinari amb què hem de batallar des de fa anys” al mateix temps que deixen clar que “de seguida que els detectem, els retirem”.

Un dels anuncis publicats i elminats els darrers dies a 'busco.ad'.

Relacionat

Una estafa amb la droga com a reclam

Els responsables de ‘busco.ad’ expliquen que “cada dia controlem la pàgina a certes hores per suprimir aquests anuncis que no es corresponen. I, en aquests casos, hi ha dos motius. Primer, lògicament, perquè es tracta d’un producte il·legal. Segon, perquè tenen clar que tot respon a un intent d’estafa en el qual, consideren, pocs usuaris cauran .”Confiem que no hagi picat ningú; es veu de lluny que és un engany”, comenten les fonts consultades.

Des del lloc web deixen clar que, a banda de l’eliminar l’anunci de drogues, també se suprimeix l’usuari que l’ha creat, però “al cap de poc poden tornar amb algun altre perfil”. Al mateix temps, indiquen que no tenen la capacitat de veure des de quina IP s’ha pujat l’oferta per determinar l’origen. Asseguren, a més, que ni aquest cop ni amb anteriors situacions la policia els ha demanat informació.

L'anunci aparegut aquest dissabte al portal.

Relacionat

Els ‘venedors’ de droga per correu ho tornen a intentar

“La sensació és que es fa un gra massa d’alguna cosa que algú va veure  però que no és cap novetat. No és res que sobresurti de la normalitat que qualsevol pàgina d’anuncis gratuïts de qualsevol lloc”, afirmen, en definitiva.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending