Els ‘venedors’ de droga per correu ho tornen a intentar

Un nou anunci oferint substàncies estupefaents ha aparegut aquest matí al portal ‘busco.ad’, els gestors del qual l’han pogut eliminar de seguida que l’han detectat

Les drogues han tornat a oferir-se via internet al portal busco.ad. Aquest dissabte, durant unes quatre hores, un nou anunci a la web oferir la possibilitat de demanar substàncies estupefaents ha estat penjat durant vàries hores, per a sorpresa de molts internautes. Els seus administradors han acabat retirant-lo.

El cap de setmana passat ja va aparèixer un primer anunci, que va aixecar una important polseguera. S’oferia la possibilitat de comprar droga i rebre-la mitjançant paqueteria. I no es pot dir que l’oferta fos curta. Al contrari. Es podria demanar des de les habituals cocaïna o LSD a altres més exòtiques, com ara la burundanga.

Segons fonts policials, tot seria una estafa. A aquells que facin una comanda, difícilment els arribaria. I encara més difícilment acabarien presentant una denúncia. Qui aniria a la policia a explicar que ha intentat comprar droga per internet?

Un dels anuncis publicats i elminats els darrers dies a 'busco.ad'.

Relacionat

Una estafa amb la droga com a reclam

L’anunci va provocar una certa revolada. Es creu que, fins i tot, alguna persona hauria acabat picant. Quan els responsables de la web van ser informats, van actuar i el van eliminar.

Els seus autors -o qui sap si uns altres- ho han tornat a intentar aquest dissabte. Al mateix portal hi apareixia un anunci de drogues. Novament, amb una oferta llarga. Al títol principal, s’anunciava efedrina, LSD i burundanga. Ja en petit, també s’indicava que es tenia disponible amfetamines, cocaïna o mefedrona entre altres. Com a contacte, un número de telèfon exòtic. En aquest cas, amb el prefix +237. De Camerun.

L’anunci hauria estat penjat al portal durant unes quatre hores. Poc abans de dos quarts de tres, novament, els gestors de la web l’han eliminat. I, ara, amb la consciència que hauran d’estar atents els pròxims dies per si ofertes similars tornen a aparèixer.

Etiquetes

Comentaris

Trending