Ferits un patinador i dos motoristes a Encamp, Sant Julià i Escaldes

Tots tres, especialment ha fet patir el ‘pilot’ del patí, han estat traslladats a l’hospital perquè els fessin les pertinents revisions mèdiques

Zona on hi ha hagut l'accident d'una moto a Sant Julià, a la carretera de la Rabassa.
Zona on hi ha hagut l'accident d'una moto a Sant Julià, a la carretera de la Rabassa. B. N.

Un patinador i dos motoristes han resultat ferits en sengles accidents que hi ha hagut aquesta tarda a Encamp, a Sant Julià i a Escales. En tots tres casos, els ferits han estat els únics implicats i han estat traslladats per ambulàncies fins a l’hospital per tal de ser sotmesos a les pertinents revisions mèdiques i concretar l’abast de les eventuals lesions.

El que més feia patir era el patinador, que inicialment semblava inconscient i sagnava amb abundància. Aquest accident ha passat uns minuts després de les 5 de la tarda a l’avinguda Joan Martí encampadana. Just a l’altura de la sucursal d’Andbank a la parròquia. Aparentment l’home, de 55 anys i que conduïa un patinet elèctric Skate Flash, circulava pel mig de la carretera i per causes que no han transcendit ha picat contra el voral de la vorera i ha caigut.

Poc després l’accidentat ja era plenament conscient però per una qüestió de prudència se l’ha traslladat al centre hospitalari com ha passat en el cas del motorista ferit a Sant Julià. En aquest cas, el conductor del vehicle de dues rodes també ha caigut tot sol en un moment que feia molt vent a la carretera de la Rabassa. Ha estat aquest accident aproximadament una hora després que el del patí. L’accident del motorista ha ocorregut en una recta entre la pleta de Sibós i l’antic hotel Bonavista. Segons testimonis presencials, el conductor de la moto hauria caigut per la presència d'un gos al bell mig de la carretera que s'hauria escapat.

El primer dels accidents ocorreguts aquesta tara havia estat entre l’avinguda Fiter i Rossell i el carrer del Falgueró a Escaldes. El sinistre ha estat vint minuts després de les 3 de la tarda i s’hi ha vist implicada només una motocicleta implicada -Keeway model Superlight 125-, amb matrícula del Principat. El conductor -un jove de 16 anys- ha resultat ferit.

Comentaris (1)

Trending