Ferit un motorista arran d’un xoc amb un cotxe a Encamp

L’accident ha passat a 2/4 de 9 del matí a l’avinguda Joan Martí i l’home, resident de de 45 anys, haurà de passar pel quiròfan per una fractura a la pelvis

Imatge de la zona on ha passat l'accident amb la moto implicada estacionada al voral esquerre.
Imatge de la zona on ha passat l'accident amb la moto implicada estacionada al voral esquerre. g. p.

El conductor d’una motocicleta ha resultat ferit aquest matí després de topar contra un cotxe a l’avinguda Joan Martí d’Encamp. El sinistre ha passat a 2/4 de 9 del matí i s’han vist involucrats els dos vehicles esmentats, tots dos matriculats al Principat: un turisme -Suzuky Swift-, i una motocicleta -Honda SLR 650-.

El xoc ha tingut lloc a l’altura del número 105 de l’esmentat cèntric vial encampadà i com sol ser habitual en aquestes ocasions, qui n’ha resultat més mal parat ha estat el conductor de la motocicleta, un home resident de 45 anys, que ha resultat ferit i ha hagut de ser traslladat al centre hospitalari. La conductora del cotxe sortia d’un aparcament que hi ha a la zona i no se n’hauria adonat que passava la moto.

Segons fonts de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell, el ferit haurà de quedar ingressat en espera d'una intervenció quirúrgica a la pelvis, que arran de la caiguda soferta en l'accident ha quedat fracturada.

Comentaris

Trending