Un exalumne menor del col·legi Sagrada Família admet haver sostret ordinadors del centre

Se l’hauria enxampat amb un parell de companys arran d’un incident en una gasolinera d’Escaldes on també haurien pretès robar

Una imatge de l'escola Sagrada Família.
Una imatge de l'escola Sagrada Família. Toni Solanelles

Un exalumne menor del col·legi Sagrada Família seria el responsable de la desaparició de diversos ordinadors que hi va haver durant el mes de juny al centre educatiu. Juntament amb algun altre company també hauria protagonitzat algun altre furt a la parròquia -o intent, en algun cas-. Una part del material sostret es va localitzar en un local en obres a l’avinguda Pont de la Tosca escaldenca, a tocar del centre d’exposicions.

Tot i que component d’una família que ha protagonitzat més d’un ensurt a l’escola, el fet que s’hagi confirmat que el noi, de 15 anys, seria un dels responsables dels forts d’ordinadors no ha deixat de commocionar en certa manera la comunitat educativa. Com a mínima hi va haver dues sostraccions d’ordinadors. A mitjan juny, i a final de mes. Va ser arran de la segona ocasió, el 29 de juny, que de forma fortuïta uns operaris de la construcció que reprenien els treballs en un immoble de l’avinguda de la part alta escaldenca abans citada que van trobar part del material.

Un dels accessos al col·legi Sagrada Família.

Relacionat

On són els dos ordinadors?

No hi havia, però, massa pistes que poguessin portar als presumptes lladres. No va ser fins uns dies més tard quan arran d’un incident en una gasolinera de la mateixa parròquia, en què s’acabarien trencant uns vidres presumptament d’un cop de pedra que es van acabar enxampant els menors en qüestió. Duien a sobre eines que els permetien forçar portes i finestres i els menors haurien acabant reconeixent els delictes comesos, entre els quals els furts a la Sagrada Família i alguns altres de poc valor també a Escaldes.

Indret on ha aparegut el material informàtic sostret a l'escola.

Relacionat

La represa d’unes obres ‘descobreix’ material informàtic robat a l’escola Sagrada Família

En tractar-se de menors, formalment no van ser detinguts però sí que hi ha diligències obertes contra tots ells. L’afer encara s’estaria acabant d’indagar. Fonts properes al centre confessional han assegurat que almenys el principal responsable, hipotèticament, dels fets hauria donat a entendre que pretenia fer diners per mirar de marxar a França. En tot cas, d’aquesta circumstància no n’hi ha confirmació.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending