La represa d’unes obres ‘descobreix’ material informàtic robat a l’escola Sagrada Família

Aquest matí la direcció del centre havia denunciat la desaparició de més ordinadors; per la tarda una part del botí ha aparegut en un habitatge que s’està reformant a tocar l’avinguda Pont de la Tosca d’Escaldes

Indret on ha aparegut el material informàtic sostret a l'escola.
Indret on ha aparegut el material informàtic sostret a l'escola. Toni Solanelles

Investigadors de la unitats de robatoris i científica de la policia han estat treballant aquesta tarda en la recuperació de com a mínim una part del material que les darreres setmanes s’ha sostret a l’escola Sagrada Família. Aquest matí el centre confessional escaldenc havia denunciat la desaparició de més ordinadors. Per la tarda, la represa d’unes obres en un antiquíssim edifici del camí de la Canaleta ha permès trobar, per a sorpresa de tots, una part d’allò sostret.

La policia estaria intentant descobrir ara qui hi ha darrere de la desaparició temporal dels ordinadors. Per ara, no s’haurien pogut identificar els autors del furt -almenys les fonts consultades no ho han pogut precisar- encara que no sembla que hagués de ser molt complicat d’acabar resolent el cas. El que semblaria evident és que una part del material desaparegut s’hauria localitzat en petit local que portava molts dies tancat, a tocar de l’avinguda Pont de la Tosca i molt a prop del que al seu va ser el CIAM i actualment és la sala d’exposicions de Govern Artalroc.

Un dels accessos al col·legi Sagrada Família.

Relacionat

On són els dos ordinadors?

Avui hi haurien acudit operaris de les empreses que participen o han de participar en els treballs de reforma i s’haurien trobat amb la sorpresa de trobar-se material, informàtic en aquest cas, que estava on no hauria d’estar. Com a mínim s’hauria trobat una part del que s’hauria sostret de l’escola Sagrada Família en dues fases. Fa just una dotzena de dies l’escola escaldenca va denunciar la desaparició de dos ordinadors de sobretaula.

investigadors policia
Investigadors de la policia tornen als seus vehicles després de fer les anàlisis corresponents. Toni Solanelles

Els investigadors que van acudir al centre no van advertir que s’hagués forçat cap porta. Aquest dilluns, just abans que els alumnes arribessin a l’escola, els responsables de la mateixa haurien tornat a descobrir que faltava novament equipament informàtic. Cap a les 9 del matí, novament especialistes policials en delictes contra el patrimoni s’han presentat a l’escola per fer les constatacions necessàries. A la tarda el cop de sort l'han donat uns obrers. Ara cal veure qui hauria estat l'ideòleg i autor de tot plegat i enxampar-lo.

Etiquetes

Comentaris

Trending