On són els dos ordinadors?

Els responsables del col·legi Sagrada Família mobilitzen la policia per la desaparició de dos PC

La policia està investigant si la desaparició de dos ordinadors al col·legi Sagrada Família, a Escaldes, obeeix a algun furt o es només algun descuit o similar. En tot cas, i sia com vulgui, agents del cos d’ordre s’han hagut de mobilitzar aquest matí, a primera hora, després que responsables del centre hagin alertat de la desaparició, en principi, d’un ordinador.

Amb el pas de l’estona i remenant per intentar aclarir si faltava alguna cosa més, les fonts consultades han assegurat que en lloc d’un, haurien estat dos, els ordinadors que no es troben. I no es parla obertament ni de furt ni de res semblant perquè no està la situació gaire clara. I és que, almenys en una primera inspecció ocular, no s’ha observat cap porta ni cap finestra forçada. Potser sí que algú, han assegurat les fonts, es va deixar alguna porta oberta.

El que està clar és que el requeriment a la policia s’ha fet a primera hora, fins i tot abans que hi arribessin els alumnes i com a mínim una patrulla s’ha desplaçat a l’escola escaldenca per comprovar ‘in situ’ allò que des del centre s’estava advertint, s’estava exposant. Per fer les constatacions oportunes. Es va amb peus de plom per la manca d’indicis i pels dubtes que els propis responsables del centre haurien mostrat.

De fet, al centre confessional no seria la primera vegada que ‘es perden’ coses i després apareixen. En aquest cas, i en el marc d’unes presumptes irregularitats que hi va haver en una anterior junta de l’associació de pares, també hi havia molts dubtes sobre uns xandalls. I bona part d’ells van acabar apareixent mig ocults en un dels armaris del centre. Cert que un ordinador de sobretaula, o dos, és més difícil que d'un dia per l'altre acabin en un armari. Més encara si s'utilitzen.

Etiquetes

Comentaris

Trending