Esgarrapades d’una, plantofada de l’altre i detenció de tots dos

La policia arresta a la zona del Cedre una parella reincident en agressions recíproques

Una imatge del carrer del Cedre.
Una imatge del carrer del Cedre. arxiu

No és la primera vegada que protagonitzen fets similars. Tampoc que els ha d’anar a veure la policia. Divendres a la tarda una patrulla del cos d’ordre va haver d’acudir a un domicili del carrer del Cedre d’Andorra la Vella per un altercat conjugal. I veient com suposadament havia anat la cosa, va acabar detenint els dos membres de la parella, una noia andorrana de 35 anys i un home italià de 51. No és el primer cop que s’emboliquen en batusses.

Segona la noia, el causant de tot plegat hauria estat la seva parella, que li hauria propinat una plantofada. Per aquest motiu se’l va detenir a ell. Però l’home també presentava erosions a la cara producte de les esgarrapades que li hauria fet ella. Davant de l’evidència de les lesions, que no revestien gravetat però hi eren, també se la va arrestar a ella. Van passar la nit de divendres a dissabte a les cel·les del despatx central de policia.

Segons fonts judicials, dissabte a mig matí van passar a disposició judicial i tots dos van quedar en llibertat després que se’ls dictés una condemna condicional per la via ràpida. A veure si aquest cop l’allunyament que haurien de complir els salva de nous incidents conjugals.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending