Quatre es discuteixen i un cinquè intentant posar pau acaba causant una batussa a Encamp

(AMB VÍDEO) Es fan virals les imatges d’un altercat que hi va haver diumenge a la nit a l’exterior del bar de la plaça dels Arínsols, que es va dissoldre de muto proprio pels contendents

https://youtu.be/f1HCTCqI9Iw

Quatre discutien amb certa vehemència a la terrassa del bar que hi ha a la plaça dels Arínsols, a Encamp. Discutien amb fermesa i certa agror. Però l’altercat no passava de les paraules, dures, fortes. Fins que un cinquè va voler posar pau. I en lloc d’aconseguir pacificar la situació, l’únic que va servir la seva intervenció va ser per acabar de caldejar els ànims i provocar una batussa campal que encara bo que va durar pocs minuts i els propis participants van saber frenar i dissoldre a temps.

Les imatges de la batussa que hi va haver diumenge a la nit a l’exterior del bar de la plaça dels Arínsols s’han fet virals les darreres hores. Cops de puny i agressions amb algunes de les cadires de la terrassa de l’establiment protagonitzen la gravació. Hi participen diverses persones. Com a mínim quatre a l’inici i una cinquena després. I la violència amb què actuen és prou notable si s’observa les imatges.

Els fets que es veuen en les imatges van succeir diumenge poc abans de les 11 de la nit, segons que ha pogut saber l’Altaveu. Un ciutadà que rondava la plaça hauria vist la batussa i hauria comunicat amb la policia. Però quan la patrulla va arribar al lloc, segurament sabedors els contendents de l’altercat que el cos d’ordre havia estat alertat, ja no hi quedava ningú o, com a mínim, l’enrenou s’havia dissolt.

Tots els participants en la batussa serien residents. Amb qui sí que haurien pogut parlar els agents hauria estat amb el cinquè en discòrdia, amb l’home que en un intent de posar pau va escalfar encara més els ànims. Aquest implicat indirecte, però, va negar agressions i només va admetre una discussió verbal i una petita picabaralla posterior. Picabaralla o batussa, l’altercat hi va ser. I petit ho hauria de dilucidar qui escaigui. Però no hi ha cap denúncia per la qüestió i, per tant, legalment l’incident quedarà en no-res.

Comentaris (5)

Trending