Ensurt d’un treballador d’higiene d’Escaldes en trobar un revòlver en una paperera

La policia resta transcendència a la troballa, a tocar d’un dels accessos de l’hospital, d’una arma d’aire comprimit tan malmès que estava inutilitzat

Una imatge de l'exterior de l'hospital.
Una imatge de l'exterior de l'hospital. Toni Solanelles

Un treballador del departament d’higiene del comú d’Escaldes ha tingut un bon ensurt aquest matí mentre buidava una de les papereres que hi ha a l’avinguda Fiter i Rossell, en concret la que queda a tocar l’accés de l’ascensor que porta a l’hospital. De cop i volta ha trobat una bossa que pesava molt i al seu interior s’hi ha localitzat un revòlver.

La troballa ha suposat un gran impacte al funcionari, que de seguida ha contactat amb els seus superiors per rebre instruccions. Els responsables departaments han mobilitzat la policia i agents del cos s’han desplaçat fins al lloc per recuperar l’arma. S’ha comprovat que es tractava d’una pistola -encara que en forma de revòlver- d’aire comprimit que estava tan malmesa que pràcticament estava inutilitzada. Tot i que s’estan fent les indagacions pertinents, des de la policia no es dóna ca transcendència a la troballa. Es dóna per fet que el propietari, sense parar compte a la seva acció, després de comprovar com de feta malbé l’arma ha decidit desprendre-se’n i l’ha llançat en la primera paperera que ha trobat, tot i que no fos el millor lloc on dipositar-la.

Comentaris (1)

Trending