Ensurt per l’incendi d’una furgoneta a l’avinguda Sant Jaume d’Escaldes

El tub d’escapament del vehicle, d’una empresa de gestió de residus, s’ha escalfat massa i ha acabat generant una flama que, afortunadament, ha pogut ser apagada gràcies a un extintor

Els bombers, al lloc dels fets.
Els bombers, al lloc dels fets.

Tot ha quedat en un ensurt, afortunadament, però alguns moments de tensió sí que s’han viscut aquest matí a la zona de Sacalma. El sobreescalfament del tub d’escapament d’una furgoneta ha acabat generant un petit foc davant l’astorament dels testimonis. Ràpidament, s’ha avisat el cos de bombers que, però, quan han arribat, han pogut comprovar com la situació s’havia controlat prèviament gràcies a un extintor. El vehicle, això sí, ha patit alguns danys materials.

Els fets han tingut lloc cap a dos de dotze a l’avinguda Sant Jaume d’Escaldes. El vehicle en qüestió era una furgoneta d’una empresa de gestió de residus. El tub d’escapament s’ha escalfat massa, segons testimonis presencials consultats per Altaveu, i això ha acabat provocant la flama.

L’avís a bombers ha estat ràpid, que s’han traslladat també amb celeritat al lloc dels fets. Abans de la seva arribada, però, una persona amb un extintor ha pogut atacar el foc i extingir-lo abans que anés a més o pogués generar una situació més perillosa. A l’arribar els membres del cos d’extinció bàsicament han pogut constatar que el moment de risc havia passat. Això sí, el vehicle ha patit algun petit dany material.

Comentaris

Trending