Ensurt en accedir tres gossos deslligats a la zona d’animals de granja a Naturland

Els agents de circulació de Sant Julià han posat una sanció administrativa a una parella que no duia degudament estacats els cans i han atacat, lleument, un dels porcs del parc

Una imatge d'arxiu de la Granja Conangle.
Una imatge d'arxiu de la Granja Conangle. NATURLAND

Policia i agents de circulació de Sant Julià s’han hagut de mobilitzar aquesta tarda davant del que ha acabat sent un ensurt per la presència de tres gossos deslligats a la zona dels animals de granja de Naturland. S’han mobilitzat els cossos de seguretat davant el que semblava una actuació negligent dels propietaris dels cans, que al final haurien estat sancionats per la via administrativa pels funcionaris lauredians.

Els gossos s’han de dur lligats en tot moment, més encara quan hi ha zones on hi poden haver altres persones i, també, si hi ha animals de renda, com era el cas. En tot cas, els cans s’han acabat endinsant en l’espai dels animals de granja del parc lauredià, al pla de Conangle, a la cota 2.000, i un dels gossos hauria fet una petita mossegada a un dels porcs. S’estaria valorant si caldria atenció veterinària encara que semblava que finalment es descartaria aquesta opció.

En tot cas, una vegada s’han presentat policies i agents de circulació -l’incident ha ocorregut vers 2/4 de 5 de la tarda-, la parella propietària dels gossos, que els tenia convenientment assegurats, ha fet intercanvi de papers amb els responsables del parc per si calia fer algun tipus d’intervenció de la qual s’hagués de fer càrrec l’asseguradora. A banda, hauran de donar compte de la sanció comunal per dur l’animal no estacat degudament.

En arribar a lloc, els policies també haurien estat informats que durant la jornada matinal també s’havia informat que la presència d’un gos deslligat -diferent als dos que han protagonitzat l’incident amb els porcs- s’hauria encarat amb un equí dels que es fan servir pels passejos i producte del nerviosisme de l’animal, el nen que hi anava a lloms hauria caigut. No obstant això, però, en no poder fer cap comprovació i no tenir cap element més s’ha deixat sense efecte aquest suposat segon -que hauria estat primer- incident.

Etiquetes

Comentaris (10)

Trending