Ensurt per una ambulància desfrenada al carrer Terra Vella

El vehicle ha topat amb un cotxe i ha acabat caient per un terraplè, sense que, afortunadament, s’hagin de lamentar danys personals

Comentaris

https://www.youtube.com/watch?v=heN99uhD8Es

Ensurt important el que s’ha viscut aquest divendres al migdia al carrer de Terra Vella de la capital. Una ambulància que es trobava fent un servei a la zona s’ha desfrenat i ha acabat causant danys a un segon vehicle que es trobava aparcat. Posteriorment, ha caigut per un terraplè. Malgrat l’espectacularitat de l’incident, no s’ha hagut de lamentar ferits.

Els fets han tingut lloc pels volts de la una del migdia. L’equip del Servei d’Urgències Mèdiques s’havia desplaçat a la zona per atendre una emergència. Quan estaven a l’interior d’un dels edificis, i per motius que encara caldrà determinar, l’ambulància s’ha desfrenat i s’ha mogut sola carrer a baix.

En el seu recorregut sense control, ha acabat topant contra un cotxe que es trobava aparcat i, després, ha caigut per un desnivell a un dels costats de la via. Tot i l’incident, els únics danys que s’han produït son materials, tant a la mateixa ambulància com al cotxe amb el qual ha topat. Afortunadament, no s’ha de lamentar cap persona ferida.

ambulancia 2

Comentaris (8)

Trending