Empresonat el jove detingut dos cops en poques hores per agredir la parella i la mare

La Batllia decideix enviar l’home a la Comella després d’haver-lo condemnat una primera vegada i haver-se saltat gairebé d’immediat la prohibició d’acostar-se al que havia estat el seu domicili

Accés principal al centre penitenciari.
Accés principal al centre penitenciari. Toni Solanelles

El jove que dimecres va ser detingut en dues ocasions en poques hores acusat de delictes similars -va agredir la parella, primer, i especialment la seva pròpia mare, després- ha estat finalment empresonat. Després de la segona detenció, la Batllia ja no es va estar d’enviar a la Comella l’home, que després el primer arrest havia recobrat la llibertat, això sí, amb una condemna que li imposava entre altres coses una ordre d’allunyament respecte de la seva parella.

I és que va ser un altercat amb aquesta, que va acabar amb agressió, que va originar la primera detenció dimecres al matí. Els veïns de l’edifici del carrer Riberaygua on vivia la parella amb la mare d’ell va acabar alertant la policia en sortir els crits, primer, i intuir l’agressió, després. Va ser arran d’aquest episodi violent que la policia va intervenir un primer cop. Al cap de poques hores, la Batllia va condemnar el jove per la via ràpida.

Un vehicle policial pel centre d'Andorra la Vella.

Relacionat

Surt de la Batllia condemnat i amb ordre d’allunyament de la parella i torna a casa a buscar brega

No satisfet, però, amb el primer altercat i amb el primer arrest i condemna posterior, pràcticament acabat de sortir de la Seu de la Justícia el jove va tornar al que havia estat el seu domicili, d’on ja se li havien retirat les pertinences i tenia imposada una prohibició d’acostar-s’hi, i va entrar-hi per la força, després que la seva pròpia mare intentés barrar-li el pas.

El jove va agredir la seva mare, va tornar a causar una batussa dins el pis i va amenaçar de mort les dues ocupants (la parella i la mare). La policia va haver de tornar a actuar per un reguitzell de delictes, entre els quals, incomplir una ordre judicial. Després d’aquest segon episodi violent, la Batllia ja no li va estalviar al jove l’internament al centre penitenciari.

Comentaris (1)

Trending