Surt de la Batllia condemnat i amb ordre d’allunyament de la parella i torna a casa a buscar brega

La policia va haver de detenir dues vegades en menys de dotze hores un jove que primer va agredir la seva companya i després va pegar la mare a banda d’amenaçar-les de mort a totes dues

Un vehicle policial pel centre d'Andorra la Vella.
Un vehicle policial pel centre d'Andorra la Vella. Toni Solanelles

El jove que va ser detingut aquest dimecres en un domicili del carrer Bonaventura Riberaygua d’Andorra la Vella va haver de tornar a ser arrestat com aquell que diu només sortir condemnat de la Seu de la Justícia. I és que no n’havia tingut prou amb la batussa matinal que li va valdre la primera detenció i la condemna posterior per la via ràpida que una vegada va haver deixat la Batllia es va tornar a plantar al pis a buscar brega. A la companya i a la mare d’ell, ja que al domicili hi vivien tots tres.

Segons fonts judicials, un dels elements que integraven la condemna que li va imposar la Batllia de guàrdia va ser, justament, una ordre d’allunyament de la seva parella i, per tant, del domicili n havia estat residint i on va ser detingut després que, entre altres, veïns de l’edifici alertessin la policia dels crits i l’aldarull que hi havia en un dels habitatges de l’immoble. La detenció primera es va produir cap a 2/4 de 9 del matí.

Un cotxe patrulla en les immediacions de la seu judicial.

Relacionat

Dos joves detinguts en dos episodis de violència en l’àmbit domèstic

Posteriorment, i una vegada alliberat amb la condemna ferma ja pel mig, una vegada també s’havien retirat del domicili les seves pertinences -almenys les essencials- perquè pogués complir el que ordenava la sentència, el jove s’hauria presentat al pis i davant l’oposició de la seva pròpia mare perquè accedís a l’habitatge, la va agredir i va entrar al domicili per la força. Una vegada a dins, com a mínim, després de tornar a cridar de valent hauria amenaçat de mort les dues dones.

Novament la policia va haver de tornar a intervenir i el va arrestar acusat novament de violència domèstica per les agressions a més d’un delicte d’amenaces, un altre d’accés il·legítim al domicili i, finalment, el fet de no respectar el dictat de la sentència que just ben poca estona abans s’havia dictat, amb la qual cosa se l’acusa d’un trencament de condemna.

Comentaris (1)

Trending