Dos joves detinguts en dos episodis de violència en l’àmbit domèstic

La policia ha arrestat de matinada a Escaldes un noi que habitualment protagonitza batusses contra el seu pare i aquest matí ha fet el mateix amb un veí del carrer Riberaygua que suposadament agredia la parella

Un cotxe patrulla en les immediacions de la seu judicial.
Un cotxe patrulla en les immediacions de la seu judicial. Toni Solanelles

Dos joves han estat detinguts les darreres hores implicats en sengles episodis de violència en l’àmbit domèstic a Escaldes i a Andorra la Vella. El primer cas, succeït en un domicili de l’avinguda Carlemany, l’ha protagonitzat un noi amb múltiples antecedents de protagonitzar batusses i enfrontaments contra el seu pare. Aquesta ha estat un episodi més i davant la gravetat de l’altercat la policia ha hagut d’actuar.

És un cas endèmic que posa de manifest el mal funcionament de les eines per tractar trastorns que voldrien una resposta més enllà de la repressiva. De fet, l’agredit i pare del jove ha denunciat en múltiples ocasions la situació d’indefensió amb què es troba i la manca de recursos per poder tractar casos com els que pateix el seu fill. Les detencions d’aquest jove són més habituals del que caldria esperar.

L’altre arrest s’ha produït vers 2/4 de 9 del matí després d’una baralla entre una parella al carrer Riberaygua d’Andorra la Vella. Després, suposadament, d’un intercanvi de paraules, de crit i de soroll que ha alertat fins i tot altres veïns de l’habitatge que haurien alertat la policia, l’home, d’uns 25 anys, hauria acabat agredint la dona. Per aquest motiu ha estat detingut. Els dos arrestats hauran de passar a disposició judicial en les properes hores.

Comentaris

Trending